UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Privātmāju būvniecība :
Building.Lv Forums
Iekšdarbi jaunbūvē ziemas mēnešos
Autors:
kantoris
(84.237.162.---)
Datums: 07/12/2008 13:02
Situācija dabā ir šāda:
Jaunbūve zem jumta, salikti logi, otrajā stāvā apdzīvojams mansards ar jumta logiem. Ielietas grīdas un pārsegums, savilktas komunikācijas pa māju. Principā pa ziemu varētu sākt iekšdarbus un pabeigt tos līdz baltai apdarei( mansarda siltināšana un apdare( telpas platība ~100m2), starpsienu izveide( 4 kārtas reģipsis)un nostrāde līdz baltai apdarei( ~100m2), pirmā stāva sienu un griestu apmešana un nostrāde līdz baltai apdarei( ~300m2).
Mans jautājums ir šāds: vai ir iespējams nolīgt 2 vīrus, kuri ir specializējušies tieši šādiem darbiem? Otrs jautājums - vai par darba samaksas mērvienību var vienoties mēnešalgu( cik?), ja mana vēlme ir, lai vīri strādātu tikai darba dienās un tikai vispārpieņemto darba laiku (08.00 - 17.00). Aptuveni cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai veiktu šādus darbus.
Šodienas apstākļos es varu rēķināties ar zināmu summu mēnesī, ko varētu regulāri maksāt 2 cilvēkiem un diemžēl nevaru samaksāt vairākus tūkstošus par 2 nedēļu darbu( no agra rīta līdz vēlam vakaram , brīvdienas) vai ko tamlīdzīgu, kur pilnībā pazūd kvalitāte.
Kāds ir funktieris - tā ir utopija mūsdienu Latvijā, vai arī šodien par šādu abpusēji izdevīgu variantu varētu būt runa?
Jaunbūve zem jumta, salikti logi, otrajā stāvā apdzīvojams mansards ar jumta logiem. Ielietas grīdas un pārsegums, savilktas komunikācijas pa māju. Principā pa ziemu varētu sākt iekšdarbus un pabeigt tos līdz baltai apdarei( mansarda siltināšana un apdare( telpas platība ~100m2), starpsienu izveide( 4 kārtas reģipsis)un nostrāde līdz baltai apdarei( ~100m2), pirmā stāva sienu un griestu apmešana un nostrāde līdz baltai apdarei( ~300m2).
Mans jautājums ir šāds: vai ir iespējams nolīgt 2 vīrus, kuri ir specializējušies tieši šādiem darbiem? Otrs jautājums - vai par darba samaksas mērvienību var vienoties mēnešalgu( cik?), ja mana vēlme ir, lai vīri strādātu tikai darba dienās un tikai vispārpieņemto darba laiku (08.00 - 17.00). Aptuveni cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai veiktu šādus darbus.
Šodienas apstākļos es varu rēķināties ar zināmu summu mēnesī, ko varētu regulāri maksāt 2 cilvēkiem un diemžēl nevaru samaksāt vairākus tūkstošus par 2 nedēļu darbu( no agra rīta līdz vēlam vakaram , brīvdienas) vai ko tamlīdzīgu, kur pilnībā pazūd kvalitāte.
Kāds ir funktieris - tā ir utopija mūsdienu Latvijā, vai arī šodien par šādu abpusēji izdevīgu variantu varētu būt runa?
Re: Iekšdarbi jaunbūvē ziemas mēnešos
Autors:
a
(81.198.48.---)
Datums: 07/12/2008 13:21
Tad tikai menesalgas gadijuma nofiksee arii terminju - lidz kuram darbs par konkreto menesa algu tiks paveikts.Meistarus tagad gan jau atradisi.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 07/12/2008 13:45
rezultātā nonākam pie konkrētas summas par konkrētu darba apjomu.
Autors:
ralf
(81.198.173.---)
Datums: 07/12/2008 14:35
vēl nav tie laiki ka tev celtnieks strādās no 8-17 un saņems tavus 500 ls mēnesī, jo viņam galvā stāvēs vēl trekno gadu cipars. Pagaidi pavasari - vot tad jā. viss tikai sākies pēc jaunā gada - kārtīga krīze
Autors:
a
(81.198.48.---)
Datums: 07/12/2008 14:36
es lieku prieksa prognozi - februaris.
Autors:
SAK
(87.110.147.---)
Datums: 07/12/2008 17:07
Ir maldīgi domāt, ka krīze skars citus, bet mani nē. Sanāk, ka paši priecājamies par savu nelaimi.
Autors:
a
(81.198.48.---)
Datums: 07/12/2008 17:17
Kurs tad te priecajas?
Vienkarsi, ir dazi (nikus nesauksu) , kuri acimredzot pec inerces vel nespej pienjemt faktu, ka kriize jau ir sakusies.
Vienkarsi, ir dazi (nikus nesauksu) , kuri acimredzot pec inerces vel nespej pienjemt faktu, ka kriize jau ir sakusies.
Autors:
hvz
(87.110.161.---)
Datums: 08/12/2008 13:01
par to tikai vajag priecaaties,ka ir cilveeki , kuri skataas uz to visu kaut kaa optimistiskaak, nevis bleet-kriize,kriize. tev pasham paurii kriize, kaa izskataas.
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 08/12/2008 13:40
Tur ir darbs vismaz 3 mēnešiem, ja tiešām strādā 2 cilvēki 8 stundas (laika kontrole???), tomēr jāatrunā padarāmo darbu apjoms. Es tomēr ieteiktu pirmo mēnesi džekus ņemt uz m2 samaksu - tik un tik par reģipsi, siena tik, griesti tik, mansards tik utt. Un tad jau redzēsi, kas par fruktiem, vai var uzticēties utt. Tālāk jau var runāt par mēnešalgu.
Ja ir interese, varu iedot telefonu pilsoņiem, kas man taisīja - nu brīnumdari viņi nav, bet vismaz nedzer un to lietu pieprot, slinki arī nav.
Ja ir interese, varu iedot telefonu pilsoņiem, kas man taisīja - nu brīnumdari viņi nav, bet vismaz nedzer un to lietu pieprot, slinki arī nav.
Autors:
janis77777
(62.85.120.---)
Datums: 09/12/2008 08:55
Kāpnes jau ir uzstādītas??? Ja nav un ir interese varu piedāvāt labu cenu.
Autors:
IFC
(81.198.245.---)
Datums: 09/12/2008 16:07
ja ir aktuāli vēl,tad es varētu uzņemties visus iekšdarbus.vajag sarunāt.
Autors:
dv
(78.84.112.---)
Datums: 19/12/2008 16:49
Sī gada janvārī bija tāda pat situācija. Uz Jaunogadu nobeidzām jumtu un ar janvāri sākām iekšdarbus. Var aizsūtīt bildes vai arī aizvest uz vietas parādīt kas izdarīts. Ar saimnieku sarunāšu lai var apskatīt uz vietas.Ja vēl ir aktuāli varam vienoties par darba algu un darbu izpildes termiņiem.
Dainis. 28612974
Dainis. 28612974