UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Privātmāju būvniecība :
Building.Lv Forums
apmest sienas ziemaa
Autors:
WS
(87.249.71.---)
Datums: 10/01/2009 07:07
Vai iesakat apmest iekssienas sitajos laika apstaklos, ja jaunbuvee vel nav palaists siltums? Un ja jaa, tad kaa pareizak un ekonomiskak sildit/zavet to visu. esmu dzirdejis par gazes lielgabaliem, vai ir kadi citi varianti?
paldies.
paldies.
Re: apmest sienas ziemaa
Autors:
Garamgājējs
(---.gov.lv)
Datums: 10/01/2009 09:43
Man arī bija šāda problēma, bet man ir ielikti visi logi un ārdurvis.
Es pasūtīju "buržuiku" un dūmvada pieslēgumu līdz skurstenim no bieza tērauda (veiklos nenormāli dargi).
Šo krāsni visu darba dienu kurinā mana brigāde un tagad man iet uz beigām iekšsienu apmēšana... Protams tikko apmestas sienas izdala nenormāli daudz mitruma, bet viss mitrums aiziet kurināšanas brīdī pa atvertiem logiem ārā ;=))
Tikai ir viens būtisks nosacījums - vēlams kurināt katru dienu un vismaz 5 stundas. Pie tam aizejot mājās var pēdējā brīdī vēl piemest malciņu krāsnī, lai vēl 2-3 stundas padegtu...un vēlams protams aizejot, aivert logus ciet...
Visi pārējie varianti - sildīt ar gāzi vai ar elektrību ir nenormāli dārgi, bet krāsniņa var būt lietderīgi izmantota vēlāk priekš pirtiņas vai sliktākā gadījumā vienkārši šašlika cepšanai brīvdabā...
Ar cieņu
Garamgājējs
Es pasūtīju "buržuiku" un dūmvada pieslēgumu līdz skurstenim no bieza tērauda (veiklos nenormāli dargi).
Šo krāsni visu darba dienu kurinā mana brigāde un tagad man iet uz beigām iekšsienu apmēšana... Protams tikko apmestas sienas izdala nenormāli daudz mitruma, bet viss mitrums aiziet kurināšanas brīdī pa atvertiem logiem ārā ;=))
Tikai ir viens būtisks nosacījums - vēlams kurināt katru dienu un vismaz 5 stundas. Pie tam aizejot mājās var pēdējā brīdī vēl piemest malciņu krāsnī, lai vēl 2-3 stundas padegtu...un vēlams protams aizejot, aivert logus ciet...
Visi pārējie varianti - sildīt ar gāzi vai ar elektrību ir nenormāli dārgi, bet krāsniņa var būt lietderīgi izmantota vēlāk priekš pirtiņas vai sliktākā gadījumā vienkārši šašlika cepšanai brīvdabā...
Ar cieņu
Garamgājējs
Autors:
WS
(87.249.71.---)
Datums: 10/01/2009 11:56
paldies. man logi ieksa viss noslegts. ir man tada burzuika un to kurinu garaza. nedomaju ka pietiks ar tadu mazinu, bet nu meiginasu.
Autors:
einārs
(87.110.163.---)
Datums: 10/01/2009 15:28
apmet,kas tev liedz?