UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
garažas priekšas pīrāgs un ģeotekstils
Autors:
Aldiss
(81.198.39.---)
Datums: 22/03/2009 15:46
Kādam ir reāla pieredze ģetekstila izmantošanā? man jāveido iebrauktuve/garažas priekša (kopā kādi 200kv.m) un bija doma izmantot ģeotekstilu.
grunts - smilšmāls, šobrīd tai vietā ir pērnā zāle.
kā saprotu liekot apakšā ģeotekstilu var nelikt baigo smilšu kārtu, bet pavisam mazu, jo tas ģeotekstils stiprina pamatni. tā ir vai arī kārtējā reklāmas pīle?
kādam būtu jāizskatās iebrauktuves pīrāgam ar nosacījuma, ka pa to pārvietosies tikai vieglie auto. (ja naudas pietiks virskārtu nobruģēs, ja nē - lai augšējā slānī kādus gadus paliek šķembas)
grunts - smilšmāls, šobrīd tai vietā ir pērnā zāle.
kā saprotu liekot apakšā ģeotekstilu var nelikt baigo smilšu kārtu, bet pavisam mazu, jo tas ģeotekstils stiprina pamatni. tā ir vai arī kārtējā reklāmas pīle?
kādam būtu jāizskatās iebrauktuves pīrāgam ar nosacījuma, ka pa to pārvietosies tikai vieglie auto. (ja naudas pietiks virskārtu nobruģēs, ja nē - lai augšējā slānī kādus gadus paliek šķembas)
Re: garažas priekšas pīrāgs un ģeotekstils
Autors:
jtdesign
(---.btv.lv)
Datums: 22/03/2009 16:23
Es laikam to naudu notērētu alū vai šokolādē un nopirktu dažas kravas būvgružu, ko sabērt pamatnē, lai stingrāka.
Re: garažas priekšas pīrāgs un ģeotekstils
Autors:
Didims
(78.84.145.---)
Datums: 22/03/2009 18:07
Ģeotekstili ir daudz un dažādi.
Aptuvenie slāņu biezumi:
[www.buvplastmasa.lv]
Es gan teiktu, ka ģeotekstils vairāk būtu vajadzīgs zem šķembu pamatslāņa, lai pavasaros/rudeņos neietūcī tās šķembas smilšmālā
Vēl var pakonsultēties pie www.polyroad.lv Ogrē
skat., [www.polyroad.lv]
Viņi arī zinās ieteikt tā polyfelt.TS stiprumu atbilstoši paredzētajai slodzei.
Aptuvenie slāņu biezumi:
[www.buvplastmasa.lv]
Es gan teiktu, ka ģeotekstils vairāk būtu vajadzīgs zem šķembu pamatslāņa, lai pavasaros/rudeņos neietūcī tās šķembas smilšmālā
Vēl var pakonsultēties pie www.polyroad.lv Ogrē
skat., [www.polyroad.lv]
Viņi arī zinās ieteikt tā polyfelt.TS stiprumu atbilstoši paredzētajai slodzei.