UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

nevaru atrast 2stāvu māju projektu - iesakiet
Autors: ēna (---.balticom.lv)
Datums: 15/08/2009 00:30

Iesakiet, varbūt esat pamanījuši,kur varētu nopirkt 2 stāvu mājas projektu,kur jumta slīpums 20* ar vienu vai 2 garāžām četrkantīgas formas, kur ēkas pagalma pusē viducī būtu skaistas stiklotas durvis un ar otrā stāvā kāds balkoniņš, izmērs-150 - 160 m2
Nu līzīga šai: [91.135.19.68]
Nu nekādi nevaru atrast....
Nu var būt izeja no labāspuses ar terasi

Re: nevaru atrast 2stāvu māju projektu - iesakiet
Autors: jtdesign (---.9darzi.lv)
Datums: 15/08/2009 11:39

Izsaku līdzjūtību, ka Tev atslēgts ārzemju internets. No tām pārdesmitūkstoš mājām, kas atrodamas pirmajā pusstundā būs izvēles grūtības, ne atrašanas. Un daļai no tām projekta dokumentācija tiek tirgota, atliks tik pašiem adaptēt LV apstākļiem un likumdošanai, bet tas sīkums.

Tādi nami kā pieliktajā saitē vispār ir sakrauti kaudzē.

Par pusēm - jebkuru projektu pavisam vienkārši apgriezt spoguļattēlā un vēlreiz.

Autors: kiev2 (84.237.158.---)
Datums: 15/08/2009 12:19

man ir projekts 190 m2 + garaza 36 willa varsovia no archon.pl.es nopirku spogulattelu no si projekta Polija latviesu valoda un kads vietejais kekss man to apstiprinaja. varu tev projekta kopiju uzdavinat. sitada maja man ir uzbuveta, es zinu vel 4 tadas majas kas uzbuvetas Adazos un Ogres raj un Polija ar vienu dzeku sarakstijos. tu vari to pats uzlabot un noklonet. Es izdariju dazas korekcijas projekta, piem. jumta slipumu izbuveju nevis 18 , bet 22 gradi.

Autors: Ansis Liepa (---.cust.tele2.se)
Datums: 15/08/2009 13:26

labāk tomēr uzprojektēt no jauna un piemērot gan vietai gan vajadzībām.
@#$%&.lv

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.