UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kur lētāk :
Building.Lv Forums
YTONG bloki salīdzinājums
Autors:
igaunis
(95.68.68.---)
Datums: 15/05/2011 20:19
Sakiet vai kāds var pakomentēt savu redzējumu vai pieredzi par šiem blokiem.Ar ko tie labāki sliktāki par AEROC.Mārketingu neņemsim vērā?
Re: YTONG bloki salīdzinājums
Autors:
raihs
(87.110.138.---)
Datums: 15/05/2011 23:05
Es kaut kad interesējos-cenas bija vienādas. YTONG ir precīzāks. Bet vai celtnieki spēs izmantot šo priekšrocību? Dodu 99%, ka nē. Es atrisināju savādāk-nopirku Texoblock par zemāku cenu un caurmērā līdzvērtīgu kvalitāti. Turklāt Aeroc un Ytong,kā jau ārzemnieki, nemāk no kopsummas atrēķināt nost 22%... Nepiedodama neelastība LV tirgus un ek.situācijas apstākļos! Paskaties ,kas notiek un kādas cenas ir igauņu SILBETam-ziemā šie bija apturējuši ražošanu,varbūt tagad viss ir ok
Autors:
Bahs
(80.233.249.---)
Datums: 27/05/2011 12:59
Es no Ytonga pirms diviem gadiem māju uzbūvēju... labi un ļoti precīzi bloki!
Diemžēl šodienas celtniecības speciālisti reti kad izmanto ,vai neprot izmantotvisas priekšrocības ,ko šī precizitāte dod!
Diemžēl šodienas celtniecības speciālisti reti kad izmanto ,vai neprot izmantotvisas priekšrocības ,ko šī precizitāte dod!
Autors:
dadja fedja
(---.dynamic.se.alltele.net)
Datums: 31/05/2011 22:24
Sāksim ar to kur ražo. pareizi teica bahs, ytong ir vācu firma-ražo polijā un dānijā. pārējie ir vietējie kantori- izdariet secinājumus paši.Kvalitāte pret cenu.