UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kur lētāk :
Building.Lv Forums
Apkure ar elektrību
Autors:
kika
(195.13.237.---)
Datums: 07/11/2005 19:25
Lūdzu padalieties, kam ir elektriskā apkure. Kādas aptuvenās izmaksas, ja māja ir kārtīgi nosiltināta.
Re: Apkure ar elektrību
Autors:
elektriķis Māris
(83.136.136.---)
Datums: 10/11/2005 22:33
Man ir autonomā elektroapkure.
Te ir bilde
[www.galan.ru]
Man ir pats mazjaudīgākais katls, 5 kW 1-fāzīgs.
Dzīvoklis 50 m2, aukstākajos ziemas periodos maksāju līdz 60 Ls/mēn. tā ir kopējā summa par elektrību, man ir viss uz elektrību, boileris, elektriskā plīts virsma, cepeškrāsns utt. Vasarā maksāju 10-15 Ls/mēn.
+
Drošums, kā arī elektrību pats pārzinu
Vienkārša automātika, iestādi temperatūru un aiziet
-
Sistēma ir pildīta ar speciālu šķidrumu, jo katls strādā uz elektrolīzes principa, respektīvi šķidrumam ir jābūt ar vajadzīgo īpatnējo pretestību.
Ja man šodien būtu jāizvēlas, tad sistēmu būvētu pats, jo tie idiņi kas to darīja nolaida konkrētu lažu.
Te ir bilde
[www.galan.ru]
Man ir pats mazjaudīgākais katls, 5 kW 1-fāzīgs.
Dzīvoklis 50 m2, aukstākajos ziemas periodos maksāju līdz 60 Ls/mēn. tā ir kopējā summa par elektrību, man ir viss uz elektrību, boileris, elektriskā plīts virsma, cepeškrāsns utt. Vasarā maksāju 10-15 Ls/mēn.
+
Drošums, kā arī elektrību pats pārzinu
Vienkārša automātika, iestādi temperatūru un aiziet
-
Sistēma ir pildīta ar speciālu šķidrumu, jo katls strādā uz elektrolīzes principa, respektīvi šķidrumam ir jābūt ar vajadzīgo īpatnējo pretestību.
Ja man šodien būtu jāizvēlas, tad sistēmu būvētu pats, jo tie idiņi kas to darīja nolaida konkrētu lažu.
Autors:
HA
(195.13.171.---)
Datums: 17/12/2005 07:08
Apskaties 30 komentu sadaljaa uudens akumulatori pie inziniertiikliem
Autors:
cmzone
(195.13.255.---)
Datums: 30/08/2006 19:54
Reklama par siltuma akumulatoriem:
[europe.hbc.honeywell.com]
Reklama par elektro silditajiem pie sienas:
[www.cm-zone.com]
[europe.hbc.honeywell.com]
Reklama par elektro silditajiem pie sienas:
[www.cm-zone.com]
Autors:
Aldis Kļaviņš
(87.110.97.---)
Datums: 24/04/2009 16:33
Gribu ierīkot ekonomisku ,automātisku elektroapkuri 27kvadrātmetru telpā ar 5 m augstiem griestiem. Ziemeļu siena - pakešlogs. Vai kāds var dot padomu?
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 24/04/2009 16:46
Šaubos, vai trešo vārdu izdosies atbilstoši realizēt...
Var mēģināt spēlēties ar starotājiem un "siltuma sajūtu" - tas darbojas pat āra gaisā!
Var mēģināt spēlēties ar starotājiem un "siltuma sajūtu" - tas darbojas pat āra gaisā!
Autors:
aaaa
(87.110.151.---)
Datums: 24/04/2009 17:06
Rozetē viens parasts elektriskais eļļas radiators un lieta darīta (nu varbūt ne no paša lētākā gala, ko Maximās tirgo). Automātika viņiem visiem ir iekšā. Ja liekas, ka nepiesilda, uzliec divus. Lētākais variants pilnīgi noteikti. Jebkura sistēma ar katlu un ūdeni būs ievērojami dārgāka. Ja kurina ar štromi - pilnīgi vienalga kāda ir sistēma - tāpat viss siltums tiek izmantots.