UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Kur lētāk :  Building.Lv Forums

benders māla dakstiņš
Autors: Ainars21 (5.146.250.---)
Datums: 22/05/2018 19:24

Sveiki!
Meklēju konkrēti benders māla dakstiņu. Jo creaton, nelskamp un braas/monier dakstiņiem konkrēti māla, neatrodu tirgotāju, kurš neliktu 30-40% uzcenojumu Vācijas cenām. Salīdzināju benders betona dakstiņa cenu pie Zviedriem un mums, tas uzcenojums ir minimāls.
Vārbūt kādam ir kontakti kur iegādāt benders māla dakstiņu, lai cena ir līdzīga kā Vācu dakstiņam, bet vismaz uzcenojums māla dakstiņam cerams nav 40% pie cenas.

Re: benders māla dakstiņš
Autors: Vidzeme (46.230.137.---)
Datums: 22/05/2018 23:59

Es ar kad interesējos,tas šie Vinteko Rīgā Benders mālu netirgo,tā ar nesapratu kāpēc. Uzjautāju Igaunijas Benders pārstāvim,tur tas cipars Benders mālam bija pārāk kosmisks. Dabā salīdzinot Monier un Nelskamp,paņēmu klasisko S veida Nelskamp H10.Monieram nepatika atslēgas uzbūve.
Benders māls nav turēts rokās,nevaru iekomentēt,bet dārgāks kā betons noteikti būs. Aizbrauc un papēti tos dakstus,bildē ir viens,bet realitātē pavisam cits.Katram dakstam modelim ir savi min.grādi uz kuriem var likt,to arī der uzjautāt/papētīt. "modernie" līdzenie daksti man nepārliecināja,jo ūdens tekot uz leju tas tek pa visu plakni,bet klasiskajiem S veida ūdens tek pa vidu. Protams,ka Vācijā būs lētāk,galu galā LV pārdevējam arī kas jānopelna,transports no Vācijas u.t.t,tas viss ir gluži normāli,reizēm jau viens otrs tur 100% grib nopelnīt,tas gan ir par traku..
Un vispār,kāpēc gribi tieši zviedru Benders?

Re: benders māla dakstiņš
Autors: Ainars21 (5.146.250.---)
Datums: 24/05/2018 19:51

Par minimālo jumta slīpumu nav aktuāli, jumts ir apm 45grādi. Un pa kādu m2 cenu gāja tev nelskamp, tīri dakstiņš, pārējais protams pielasās, bet konkrēti m2 cena interesē. Par to pelnīšanu protams, bet nu nevar to pašu preci tirgot ar 100% uzcenojumu, bet ne visi tā rīkojas. Atradu creaton dakstiņu sākot ar 10,70eur+pvn un uz augšu par m2. Kas liekas ļoti sakarīgi, ja paskatas uz monier. Benders, nezinu nāk tomēr no ziemeļiem,gan jau zin ko piejaukt, lai ziemā neplaisā, visādi stāsti dzirdēti par dakstiņiem kuri pa kādam nepārcieš ziemas salu. Bet nu šķiet benders atrast lv māla dakstiņu neizdosies būs pie creaton jāpaliek. Arī man nav nekādas uzticības tā teikt plakanajam dakstiņam, kā arī viņš vismaz manās acīs arī neizskatas nekā.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **  **        ********  **     ** 
 **     **  **   **   **           **     **     ** 
 **     **  **  **    **           **     **     ** 
 *********  *****     **           **     **     ** 
 **     **  **  **    **           **     **     ** 
 **     **  **   **   **           **     **     ** 
 **     **  **    **  ********     **      *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727