UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kur lētāk :
Building.Lv Forums
cik maksaa kanalizacija?
Autors:
pip
(81.198.241.---)
Datums: 13/12/2007 04:27
chaw, no cik liidz cik maksaa metrs kanalizaacijas truba par darbu kaa ar trapiem? un kaa ja ir jaarok vai jaakal, betons
Re: cik maksaa kanalizacija?
Autors:
matrozis
(78.84.221.---)
Datums: 04/01/2008 02:35
Kad vilka pa mājas pagalmu kanalizāciju man tas izmaksāja apm 600 ls darbs. Sanāca 50 m trubas, 3 grodi, 4 caurumi mājas sienā un izvilkšana līdz vajadzīgai vietai mājas iekšienē. Tika galā ar darbu pa 5 darba dienām. Plus vēl pa to pašu šahtu izvilka ūdens trubu.
Bet kad meklēju darba spēku cenas bija apm.10-15 metrā kanalizacijas darbs, bet katram skatijās individuāli.
Bet kad meklēju darba spēku cenas bija apm.10-15 metrā kanalizacijas darbs, bet katram skatijās individuāli.
Re: cik maksaa kanalizacija?
Autors:
spk
(131.207.242.---)
Datums: 04/01/2008 17:42
Vispirms, izlasot jautājumu, padomāju, ka kāds gatavojas kanalizācijas trubas ražot :) Bet nu labi.
Par trubu samontēšanu es maksāju 3 Ls/m, par traktora darbu 20 Ls/h, par 2 grodu akas ierakšanu 200 Ls. Par kalšanu nemaksāju, jo nebija tādas, pamatus izbūvējot jau viss bija paredzēts. Tajā akā kautko kala gan, bet tas ietilpa cenā.
Par trubu samontēšanu es maksāju 3 Ls/m, par traktora darbu 20 Ls/h, par 2 grodu akas ierakšanu 200 Ls. Par kalšanu nemaksāju, jo nebija tādas, pamatus izbūvējot jau viss bija paredzēts. Tajā akā kautko kala gan, bet tas ietilpa cenā.