UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ķīniešu ražojuma bezvadu signalizācija ar GSM no Ebay par 200 250 $
Autors:
sulla
(94.18.72.---)
Datums: 29/10/2009 21:58
Vai kādam ir pieredze ar šādām iekārtām Lūdzu dalieties pieredzē
Re: Ķīniešu ražojuma bezvadu signalizācija ar GSM no Ebay par 200 250 $
Autors:
E
(80.233.175.---)
Datums: 30/10/2009 09:03
Nu man tāda ir. Vesela kaudze ar sensoriem, dūmu detektors, pultis, 2 sirēnas utml. Paņēmu no Tele2 sim karti par 1 Ls/mēnesī un lietoju.
Plusi:
+ ziņo uz telefonu gan ALARM, gan elektrības pārtraukumus mājā
+ lētas izmaksas gan iegādē(man bija kaut kur 100Ls ar piegādi), gan uzturēšanā (1 Ls/mēn)
+ skaļas sirēnas (viena ārā, otra iekšā), ja pieiet tuvāk pēc tam ausis pat sāp
+ komplektā bija dūmu detektors, ko tāpat mājā gribēju
Mīnusi:
- ja esi prom no mājas un nostrādā signalizācija, tad neviens izņemot pašu neatbrauks, jo nav noslēgts līgums ar apsardzes firmu
Plusi:
+ ziņo uz telefonu gan ALARM, gan elektrības pārtraukumus mājā
+ lētas izmaksas gan iegādē(man bija kaut kur 100Ls ar piegādi), gan uzturēšanā (1 Ls/mēn)
+ skaļas sirēnas (viena ārā, otra iekšā), ja pieiet tuvāk pēc tam ausis pat sāp
+ komplektā bija dūmu detektors, ko tāpat mājā gribēju
Mīnusi:
- ja esi prom no mājas un nostrādā signalizācija, tad neviens izņemot pašu neatbrauks, jo nav noslēgts līgums ar apsardzes firmu
Autors:
sulla
(94.18.72.---)
Datums: 30/10/2009 18:41
Es ebay redzēju vairākus, pēc parametriem vienādus, tikai pēc izskata un cenas, atšķirīgus, pie viena un tā paša sellera.
Tu vari pateikt konkrētu modeli
Tu vari pateikt konkrētu modeli
Autors:
E
(80.233.175.---)
Datums: 31/10/2009 22:14
Da viņi visi ir vienā rūpnīcā ražoti, tikai tirgo ar dažādiem nosaukumiem un ieliek dažāda izskata kastītēs. Iekšā plates ir vienas un tās pašas. Arī tiem, ko te latvijā par bargu naudu tirgo redzēju identisku uzbūvi un varu derēt, ka iekšas tiem sensoriem ir identiskas un nāk no vienas vietas.
Kāds modelis es pat nepateikšu, tur vienīgais kas rakstīts bija "Intelligent systems". Arī tam tirgotājam vairs nav pārdošanā. Ir kaut kāds dārgāks ar LCD displeju, bet iekšas gan jau tādas pašas. Tirgoni sauc: superstek
Vispār iesaku, reti sakarīgs tirgonis cik nu man sanāca ar viņu pakomunicēt. Arī šipo no UK, kas automatiski nozīme ka nebūs jāapiet ievedmuitas nodokļi un viss ar to saistītais čakars. Cik saprotu, tad viņš ir ķīnietis, kas aizbraucis uz UK dzīvot un tigot ķīniešu preces :D
Kāds modelis es pat nepateikšu, tur vienīgais kas rakstīts bija "Intelligent systems". Arī tam tirgotājam vairs nav pārdošanā. Ir kaut kāds dārgāks ar LCD displeju, bet iekšas gan jau tādas pašas. Tirgoni sauc: superstek
Vispār iesaku, reti sakarīgs tirgonis cik nu man sanāca ar viņu pakomunicēt. Arī šipo no UK, kas automatiski nozīme ka nebūs jāapiet ievedmuitas nodokļi un viss ar to saistītais čakars. Cik saprotu, tad viņš ir ķīnietis, kas aizbraucis uz UK dzīvot un tigot ķīniešu preces :D
Autors:
Edgars78
(85.10.211.---)
Datums: 24/06/2016 16:46
Laba lieta, arī iegādājos, bet gan Latvijā ar garantiju. Ķīnieši kopē visu pēc kārtas pārdevējs parādīja kāda izskatās īstā un kāda ķīnas kopija, iekšpuse pilnīgi cita, salodēts tā ka bail skatīties bija. Savu pirku šeit: [voltec.lv]
Autors:
susurs
(85.10.211.---)
Datums: 29/08/2016 19:37
+1 arī voltec
Autors:
jurkass
(85.10.211.---)
Datums: 24/09/2016 11:09