UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Vai kāds ir mēģinājis apstrādāt ar nanotehnoloģijām?
Autors:
Q
(---.hipo.lv)
Datums: 02/12/2009 11:09
Hā.
Kāpēc lai nanotehnoloģijas nepiederētu pie Dieva radītā, ja jau par to diskutējam? :) Nanotehnoloģijas jau arī ir no dabas nopšpikotas, tur taču tamlīdzīgi risinājum sekmīgi darbojas un to radīšanā cilvēks nav roku pielicis. Lielā mērā sadzīvē izmantojamās nanotehnoloģijas ir tikai tāds patapinājums no jau miljoniem gadu eksistējošām lietām.
Kāpēc lai nanotehnoloģijas nepiederētu pie Dieva radītā, ja jau par to diskutējam? :) Nanotehnoloģijas jau arī ir no dabas nopšpikotas, tur taču tamlīdzīgi risinājum sekmīgi darbojas un to radīšanā cilvēks nav roku pielicis. Lielā mērā sadzīvē izmantojamās nanotehnoloģijas ir tikai tāds patapinājums no jau miljoniem gadu eksistējošām lietām.
Autors:
tante
(94.100.15.---)
Datums: 26/12/2009 19:18
Hmm es prasīju tieši par koku un akmeni nevis stiklu :) nevienam nav ar to pieredzes? Par stiklu es zināju, ka efekts ir :) to es jau nopirku, tas tiešām riktīgi labs, statoilā nekā piemērota nav, atradu iekš www.texonano.lv
Autors:
martins ...
(87.110.1.---)
Datums: 27/12/2009 11:48
Statoila tas skidrums ir un saucas saucas RAIN REPELLENT ( no Turtle kompanijas ) ... caurspidiga pudele ar dzeltenu korki ... cenu gan esmu piemirsis,~4ls laikam ... uzklat ir vajadzigs 2x lai butu labs efekts,tas ir notiram logu ar kadu logu skidrumu,nosusinam,uzklajam RR ar mikstu lupatu un ar tadu pasu pulejam,pec tam klajam velvienreiz RR un atkal pulejam ... ka jau rakstija,virs 70km/h logu tiritaju slotinas nevajag kadas paris nedelas ... ir viens minuss,iesledzot slotinas tas skidrums uzvelk tadu ka mikroplevi pari visam,minimali redzama ir,bet katra zina vienalga loga tiriba ir ieverojama,jo momentani visas lases tiek aizdzitas ... tas ir svarigs moments,kad uz sosejam apdzenam kadus smagos slapja laika un viena momenta loti aktivi prasas loga tirisana ... ir verts pameginat katra zina
Autors:
tante
(85.234.189.---)
Datums: 29/01/2010 16:21
Nu lūk tad nu esmu pati apstrādājusi mājās ar [texonano.lv] pārklājumu, noriskēju un nenožēloju... Nopirku 2 pudelītes un apstrādāju mājās visu iespējamo, efekts ir grandiozs... Pat draugiem patīk demonstrēt ka uzlejot vīnu uz baltā kamīna nepaliek nekādi traipi :) iegādājos arī tekstila pārklājumu un apstrādāju mājās visus krēslus! Logus gan es neesmu vēl mājai apstrādājusi, jo man teica lai labāk pagaidu līdz pavasarim kad būs + grādi... Jebkurā gadījumā varu tikai teikt labākās atsauksmes par texonano produkciju maģiskie nanosūklīši vispār ir neticama lieta...
Autors:
Rx
(91.188.39.---)
Datums: 29/01/2010 17:12
Mana pieredze ar logu apstrādes šķīdumiem kas rada "brīnumus" ir sekojoša. Jau senāk tiku pie auto logu apstrādes šķidruma, kas neļauj ūdenim sakrāties lielās pilēs, bet tās uz stikla paliek maziņas un liekais ūdens notek nost. Tas ir, lietus laika, redzamība caur stiklu manami palielinās- tas, ir, palielinās stikla caurredzamība ja uz tā līst. Pec slotiņu pārbrauciena, pilītes pārvēršās par daudzām mikro pilītem, un pirmā mirklī ir tads kā plīvurs, protams neilgi, jo šīs mikropilītes savacās lielākās un redzamība strauji uzlabojās, bet šīs pilītes vienalga ir uz stikla. Un tā kā tās ir pilītes, neviss pa visu virsmu izslapināts ūdens, tad žūst ilgak un arī ilgāk paliek uz stikla. ...pēc kada laika, saulainā laikā noveroju ka atstarotā gaismā, noteiktā gaismas krišanas lenķī, pat no auto vadītaja puses, redzama tada kā plevīte, kas nosacīti samazina redzamību sausā laikā. Ja no ārpuses skatās, tas pats- redzama plēvīte. Un, galvenais, šo plēvīti ne ar kādu ķīmiju nevar noņemt!!! Kosultējoties, teica ka ir kaut kāda tehnoloģija, kas tā saucamos silikonus no stikla noņem...ar kautkādiem ļoti asiem "žiletveidīgiem skrapjiem,,,). Bet tā arī no šiem plīvuriem mašīnas dzīves laikā vaļā netiku. Vai tas pats nebūs ar nanotehnoloģiju apstrādātu stiklu? un ja šis nono materiāls būs uz materiāla, ko vēlēsities kādreiz krāsot? nekas nelips klāt....
Autors:
v_t
(78.84.59.---)
Datums: 29/01/2010 17:44
tante gan baigi neuzkrītoši reklamējas :D
Autors:
jukums
(84.237.179.---)
Datums: 29/01/2010 21:12
Un 2 mēnešu laikā no 30.11.2009 līdz 29.01.2010 ir pat paspējusi nomainīt dzimumu!
Autors:
tante
(94.100.15.---)
Datums: 30/01/2010 01:07
Nē, dzimumu es neesmu mainījusi :) , nu ja vēlies piesieties pie gramatikas un neuzmanības kļūdām, tad pats no sākuma iemācies rakstīt!
Autors:
tante
(85.234.189.---)
Datums: 25/03/2010 11:34
Esmu saslimusi ar šo produkciju :) nu ir apstrādāti arī auto logi, efekts satriecošs vakar dabūju pirmo lietu pēc stikla apstrādāšanas un tīrītāji tiešām nebija jāslēdz! Akmens pārklājums joprojām darbojas, tā pat kā pirmajā dienā!
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 25/03/2010 12:07
Rx jau rakstīja, ka efekts ir uzreiz, bet defekts - vēlāk...
Pašreizējā: 2 no 3