UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
vai te ir ...
Autors:
kips
(78.84.59.---)
Datums: 23/03/2010 19:53
vai šheit var atrast kaadu spečuku elektronikas jomaa ...?iespeejama sadarbiiba ...
Re: vai te ir ...
Autors:
Didzisp
(78.84.115.---)
Datums: 24/03/2010 06:06
Es visu mūžu maizīti pelnu ar lodamuru:) Kas tad interesē?
Autors:
kips
(78.84.59.---)
Datums: 24/03/2010 09:32
sveiks Didzi .man interesee cik liela diametra diskus vajadzees kur lipinaat magneetus un tinumus ,lai ieguutu vismaz 5 kw straavu ,a vislabaak man patiktu ja buutu kaads kas to prot izgatavot ... man radiniecei pie maajaam bebri ir uzdaavinaajushi uudenskraatuvi , jaaliek tik autinja tilts klaat un jaapiesleedz ģenerators ...
Autors:
Didzisp
(78.84.115.---)
Datums: 24/03/2010 10:19
5kW jau nav "vejdzirnaviņu" ģenerātors un majas apstākļos tādu praktiski nav iespējams uzbūvet. Tur vajadzēs gan lielu virpu, gan citus profesionālus darbagaldus. No ūdens darbinamam ģenerātoram jau galīgi nav vajadzīgs ģenerātors ar diskiem un magnētiem. Tādu vajag vēja ģeneratoram, jo propellers griežas lēnu. Ar ūdeni jau tādu problēmu nav. Tiko piedalījos bijušā kaimiņa projektā un izgādāju viņam krievu armijas 15kW armijas ģenarātoru ar 1500 apgriezieniem. Griežas no ūdens turbīnas bez problēmām. pProtams. vajag reduktoru, bet ūdens jau nav apturams un griež reduktoru bez problēmām:)
Autors:
kips
(78.84.59.---)
Datums: 24/03/2010 11:00
Didzi ,bet vai tas veeja gjeneratora princips nevar tikt izmantots arii sheit ??????es ir glups elektriibaa bet vai shiem gjeneratoriem nav lielaaks lietderiibas koificients ..un es jau shtuko ka 5 kw vareetu buut par maz maajai -ja nu sagribaas apkuri arii uz to palaist .
Autors:
kips
(78.84.59.---)
Datums: 24/03/2010 11:26
DIDZIM .reduktors protams katraa gadiijumaa vajadziigs un to visu jau dara nu par piemeeru 'volgas tilts ,jeb liidziigs .mehaaniku speeju pats izdariuit ,interesee tieshi elektriskaa puse ...tapeec bij arii piebilde iespeejama sadarbiiba -par kvalitatiivi izgatavotu ģeneratoru arii attieciiga samaksa ..