UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
majas apdare+siltinasan
Autors:
Janek
(87.110.183.---)
Datums: 01/04/2010 11:10
Sveiki.
Šo pavasari velos savu 1900gada razoto koka maju atjaunot ārējas apdares dēlus un plus siltinat.māja celta no koka karkasa, brusām , pildita ar zāģu skaidam.Cik man varētu izmaksat un kāda būtu pareizā tehnoloģija. Es vēlos noplēst vecos horizontālos dēlus, skaidu vietā piepildit ar akmensvati aptuveni 10cm, un izlimenot un uzsist vagonku, vai kadu citu materialu koka.Ko Jus ieteiktu??Vai nepieciešama ari gaisa sprauga, predsviduma pleve??cik bieza??Gaiidu potenciālus piedāvajumus.Paldies.Potenciālais klients!!
Šo pavasari velos savu 1900gada razoto koka maju atjaunot ārējas apdares dēlus un plus siltinat.māja celta no koka karkasa, brusām , pildita ar zāģu skaidam.Cik man varētu izmaksat un kāda būtu pareizā tehnoloģija. Es vēlos noplēst vecos horizontālos dēlus, skaidu vietā piepildit ar akmensvati aptuveni 10cm, un izlimenot un uzsist vagonku, vai kadu citu materialu koka.Ko Jus ieteiktu??Vai nepieciešama ari gaisa sprauga, predsviduma pleve??cik bieza??Gaiidu potenciālus piedāvajumus.Paldies.Potenciālais klients!!
Re: majas apdare+siltinasan
Autors:
rbb
(217.199.119.---)
Datums: 01/04/2010 11:41
Skaidas nevajag ņemt ārā, pretējā gadījumā ir jāliek tvaika izolācija.
Varu parādīt dabā ka šie darbi tiek veikti, nepielietojot predsviduma plēves.
Varu parādīt dabā ka šie darbi tiek veikti, nepielietojot predsviduma plēves.
Autors:
Janek
(87.110.183.---)
Datums: 01/04/2010 11:47
Bet man jau tās skaidas izbirs ņemot vecos dēļus nost!!!!!
Autors:
rbb
(217.199.119.---)
Datums: 01/04/2010 12:08
Tādā gadījumā nav jāņem!
Risinājumi ir dažādi, labāk redzēt esošo ēku
Risinājumi ir dažādi, labāk redzēt esošo ēku
Autors:
Janek
(87.110.183.---)
Datums: 01/04/2010 13:23
nu atbrauc apskaties..26002255
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 01/04/2010 13:39
Mājām, kas vecākas par 50 gadiem, to pārbūvē, rekonstrukcijā, renovācijā mēdz būt kaudze papildu prasību. Lasīt vietējos apbūves noteikumus.
Manā praksē, kur ārējo ielas fasādi drīkstēja tikai remontēt vai restaurēt, siltinājumam iekštelpās iepūta aiz riģipša ekovati. Tā gan bija stāvbūve un attiecīgi bez vēsturiskā siltinājuma.
Ja namiņš Rīgā, atsūti kadastra Nr., lai var operatīvi aplūkot pieejamo informāciju (citur Latvijā tas var būt nedaudz apgrūtinošāk no operativitātes viedokļa).
Manā praksē, kur ārējo ielas fasādi drīkstēja tikai remontēt vai restaurēt, siltinājumam iekštelpās iepūta aiz riģipša ekovati. Tā gan bija stāvbūve un attiecīgi bez vēsturiskā siltinājuma.
Ja namiņš Rīgā, atsūti kadastra Nr., lai var operatīvi aplūkot pieejamo informāciju (citur Latvijā tas var būt nedaudz apgrūtinošāk no operativitātes viedokļa).
Autors:
Janek
(87.110.183.---)
Datums: 01/04/2010 14:21
atsutisu..tikai pec lieldienam