UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Jumta lūka
Autors: Juriits (91.188.60.---)
Datums: 12/04/2010 19:51

Paldies par svensonu likumiem un daudzstāvu ēkām, sākumā gan nepieminēju par cik augstu ēku ir runa, bet domāu, ka tie kas ceļ daudzstāvenes šajā forumā neapgrozās :) To es tik tā ironizēju, no Zigurda teiktā kaut kāda skaidrība rodas. Doma to lūku nahrenizēt un var jau uzkārt stacionāru trepīti uz jumtā, kā daudz kur tas ir redzēts, anteņu stellēšana, skursteņa tīrīšana jau ir tas mazākais, galvenais lai neaiziet pret kādu likumu.

Re: Jumta lūka
Autors: ibm (---.vraa.gov.lv)
Datums: 06/05/2010 10:34

Vienstāva ēkai es arī droši vien neliktu lūku, bet, tā kā man ir divstāvu, turklāt malkas apkure, tātad, skurstenis uz jumta plus TV antena, tad nolēmu, ka nav ko ākstīties, - ko tad, vismaz reizi gadā pie skursteņa saukt žirafi ar večiem, arī, ja antenai kas, pie katra mazākā sūda jāsauc pacēlājs, kas maksā bargu naudu.

Tā kā man 2.stāvā ir taisnie griesti un aukstie bēniņi, tad lūku ielikšana salidzinoši vienkārša arī no siltināšanas viedokļa. Griestos ieliku standarta lūku ar atlokāmām kāpnēm (pilni veikali ar tādām), bēniņos no OSB uzmetu otru pa virsu pa prasto, tā teikt, 2 vāki un gaisa kabata pa vidu, savukārt jumtā ielikām elementātu jumta lūku ar orgstikla vāku. Rezultāts - reizi sezonā uzkāpju ar birsti pie sava skursteņa pats (elementāri, ņerža trubai izslidināt caur birsti) un arī pie antenām tieku bez probzām. Ja sarēķina, cik maksā kaut viens izsaukums ar pacēlāju plus vēl skurtseņslauķi plus neērtības, tad atmaksājas gan. Bet par šo srīdēties nebūtu vērts, - katram savi apsvērumi.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  **     **  **     **  **    ** 
 **   **   **   **   ***   ***  **     **  ***   ** 
 **  **    **  **    **** ****  **     **  ****  ** 
 *****     *****     ** *** **  *********  ** ** ** 
 **    **  **    **  **     **  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727