UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
gruntsudens + pagrabs ko darīt?
Autors:
dummy
(80.232.223.---)
Datums: 29/04/2010 12:56
Sveiki,
Banaalaa problema - ir vasarnica Carnikavas pagastaa, padomjulaiku eka, gruntudens pavasarii, rudenii pacelas virs pagraba limenaa 10-20cm.
Kadreiz tas pagrabs bija zemmajas garazhaa un tur turejaa laikam zaporozhecu. Peec tam bijushie saimnieki jau pacela pagrabas/garazhas liimeni, tatad palika ap 120cm liidz pirma stava gridam.
Man tas pagrabs galigi nav vajadziigs, gribu vinu aizbert un aizmirst.
Ar ko man jaasak? Pie ka konsulteeties?
Kads var piedaavaat kadus variantus vai ieteik kompetentus cilveekus?
Banaalaa problema - ir vasarnica Carnikavas pagastaa, padomjulaiku eka, gruntudens pavasarii, rudenii pacelas virs pagraba limenaa 10-20cm.
Kadreiz tas pagrabs bija zemmajas garazhaa un tur turejaa laikam zaporozhecu. Peec tam bijushie saimnieki jau pacela pagrabas/garazhas liimeni, tatad palika ap 120cm liidz pirma stava gridam.
Man tas pagrabs galigi nav vajadziigs, gribu vinu aizbert un aizmirst.
Ar ko man jaasak? Pie ka konsulteeties?
Kads var piedaavaat kadus variantus vai ieteik kompetentus cilveekus?
Re: gruntsudens + pagrabs ko darīt?
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 29/04/2010 13:56
Diez vai ko labāku par tīrām smiltīm radīsi.
Autors:
ints45
(81.198.206.---)
Datums: 29/04/2010 21:29
Kāpēc nevari viņu aizmirst neaizbērtu? Tā būtu lētāk! Aizmūrē durvis, lai vieglāk aizmirst un viss!
Autors:
scv
(84.237.150.---)
Datums: 29/04/2010 22:07
aizbert bus letakais,ir tacu en hidroizolacijas ar ko apstradat sienas lai udens netiek ieksa
Autors:
aaaa
(78.84.180.---)
Datums: 29/04/2010 23:24
Ciet neber, nekad nevar zināt, kas dzīvē notiek, varbūt vajadzēs kādus dārzeņus/augļus kādreiz glabāt. Kā zināms, pagrabā labai glabāšanai jābūt mitrumam tuvu pie 100%. Tādā gadījumā ir pat labi, ka tas ūdens tur ir. Aiztaisi vienkārši durvis ciet un basta. Ja nu kādreiz ievajagas? Neaiztiec viņu, un viņš tev netraucēs. Un ja tomēr kaut kad ievajadzēsies - atvērt durvis tomēr ir vieglāk kā atrakt visu vaļā.
Autors:
dummy
(85.115.125.---)
Datums: 30/04/2010 16:43
nevaru saprast, priekskam man zem majas pagrabs ar udeni? lai mitrums naak maajaa, lai vairotos seene uz sienaam?