UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Cik Varetu izmaksat Elektribas ievilksana?
Autors:
Epo
(95.68.52.---)
Datums: 30/05/2010 17:10
Cik varetu izmaksat apmeram elektribas ievilksana zemes gabalam ja elektribas liinija jau iet paari zemes gabalam?
Re: Cik Varetu izmaksat Elektribas ievilksana?
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 30/05/2010 18:20
Tas neko nenozīmē. Tai līnijā var nebūt vajadzīgais spriegums, pietiekamas jaudas utt. Sāc ar vietējo Latvenergo elektriķi un rēķinies, ka auto būs jāpārdod. Monopols ir paliek monopols.
Autors:
m.
(78.84.76.---)
Datums: 30/05/2010 18:58
Latvenergo menesha laikaaa atsuuta elektriibas pievilksnahas iespeejas, cenas gan tur ir augstas bet vismaz metraazha un vajadziigie metalluznji uzskaiititi, var jau kaut ko uzmest ieskatam.
Autors:
aaaa
(78.84.189.---)
Datums: 30/05/2010 18:59
Vietējais šaubos vai kaut ko var izdarīt bez komandas no augšas. Oficiāli tas viss sākas ar jauna pieslēguma ierīkošanas pieteikumu, kam anketas var atrast LE mājaslapā, vai pazvanot pa viņu informatīvo tālruni. Man blakus zemesgabalam bija kaimiņa elektrības kaste, manējo pielika blakus, vada garums dabā - apmēram 15-20cm. Izmaksāja man tas, ja pareizi atceros ap 800 Ls, no pieteikuma brīža līdz elektrības esamībai pagāja kādi 9 mēneši. Reālais ierīkošanas darbs 1 darītājam bija pāris stundas - uzstādīja kasti, pievienoja vadus, tad cits cilvēks pēc mēneša pieslēdza skaitītāju un ierubīja rubiļņiku. Ko tik man tur nevajadzēja - topogrāfiju, projektu, atļaujas, pieteikumus, pieņemšanas aktus, utt. Mūsu valstiņas "ordnungs" visā savā spožumā.
Autors:
Jūras vilks
(---.btv.lv)
Datums: 31/05/2010 20:21
Man ar visiem projektiem un topogrāfijām sarēķināja 700 Ls pirms diviem gadiem,
pagājušo gadu atkārtoju, jo bija redz beigušies noteikumi, rezultātā 1500 ls.
Pateicu, ka laukos tādu naudu maksāt nevaru, jo esmu bez darba.
Situācija tāda pati kā aaaa, draņķi tie latvenergo birokrāti!!!
pagājušo gadu atkārtoju, jo bija redz beigušies noteikumi, rezultātā 1500 ls.
Pateicu, ka laukos tādu naudu maksāt nevaru, jo esmu bez darba.
Situācija tāda pati kā aaaa, draņķi tie latvenergo birokrāti!!!
Autors:
Jakov
(46.109.26.---)
Datums: 26/12/2010 14:38
Vienā no TV pārraidēm dzirdēju ka Latvenergo monopols beidzies. Varot, kā Centrāltirgus, pasūtīt pieslēgumu igauņu firmā. Lūdzu,kurš var komentēt šo informāciju.
Autors:
m.
(78.84.87.---)
Datums: 26/12/2010 14:41
Nuako - es arii blivaak apdzivotaa vietaa gaidu kad elektriibu pievilks na sharu - mazdarzinju teritorija takaaa. Ceru ka sagaidiishu, kamer nee tikmer vads no kaiminja.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.97.---)
Datums: 26/12/2010 16:21
Cik lasīts, igauņu firmai neinteresē mazāki klienti par zavodu...