UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: benzīns mauriņa pļaujmašīnai
Autors:
Didzisp
(78.84.115.---)
Datums: 14/07/2010 15:44
Man gan liekas, ka jūs bišku pārspīlejat benzīna markas nozīmi. Krievu laikos žigulītī lēju gan 76, gan aviācijās, liekas, B100 benzīnu, jo blakus bija lidlauks un muca nenzīna, kad mehāniķim bija pohas, maksaja divus polšus:) Ne tam motoram kas nodega, ne būtiski mainijās autiņa gaita. Nu bišķi varbūt vajadzeja aizdedzi paregulēt. Kapēc pieminu žigulīti, tapēc, ka zāles pļāvējā arī ir četrtaktu motors ar vēl vienkāršaku karburatoru kā žigulim, bez kadiem vadības blokiem. Nekas zāles pļāvējam nenotiks ar 98 benzīnu, tā pat kā krievu motoblokā 76 benzīna vietā mierīgi var liet 95 benzīnu. Jo vienkaršāka motora konstrukcija, jo tas nejutīgaks pret benzīnu. Būtībā jau visi benzīni ir vienādāki un nāk no "vienas mucas", atškiras tikai piedevas un tās katra firma lej savadākas. Pirms dažiem gadiem staķiks lēja benzīnam tādu sū** klāt, ka kusa arā močiem daudzas detaļas karburātorā. Tad bija paliels škandāls, bet uz zāles pļavēju tas neattiecas. Tur viss uztaisīts tik tupa, ka nav kam nojukt.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 14/07/2010 15:57
Vai visiem mazmotoriem cilindri ir no alumīnija?
5-gadīgā pļāvēja Tecumseham, noņemot gāzi, jau nāk balti dūmi. Tai pat laikā MTD kurmim pēc 2 gadu darba pavasaros un rudeņos pat pirmā eļļa vēl nav palikusi tumša.
5-gadīgā pļāvēja Tecumseham, noņemot gāzi, jau nāk balti dūmi. Tai pat laikā MTD kurmim pēc 2 gadu darba pavasaros un rudeņos pat pirmā eļļa vēl nav palikusi tumša.
Autors:
aaaa
(---.c-sam.se)
Datums: 14/07/2010 16:02
Pilnigi vienalga kur perk, 95 benzha LV teritorija 100% nak no Mazeikiem. Ta ka sheit galigi nav svarigi, kura DUS to ielej. Bez oktanskaitlja benzinam ir daudz un dazhadu raditaju - sazarotiba, aromatikas daudzums, sera saturs utml. Tapec loti biezi ir ta, ka ielejot arzemes, motoram ir cita skanja, jo, varbut oktanskaitlis tas pats, bet nafta ta pilniigi cita, galu gala benzins jau nav kaut kas konkrets, bet gan daudzu dazhadu vielu maisijums. Spanija, piemeram, praktiski vieniigaa ES parstrada araabu naftu un araabiem ar to naftu ir paveicies - ta jau no zemes nak ljoti kvalitativa un benzins ari sanak citadaks.
Degvielai jau klaat var liet visu ko, toluols ir labs, tam oktanskaitlis 100, bet modernos dzinejos es to neieteiktu darit, jo var sabojat dzineju. VW bija TFSI motori un saakuma austrumeiropa vairakus gadus tirgoja tikai 150 ZS versiju, lai gan R-eiropa jau no pasha sakuma bija pieejama ari 180 ZS versija. Vini to skaidroja ar musu nekvalitativo degvielu, ka nevarot risket ar motora sabojashanu un lidz ar to lieliem zaudejumiem uz garantijas remontiem. Tur smalka taa ieshprice, smalki viss ir sareekjinaats.
Degvielai jau klaat var liet visu ko, toluols ir labs, tam oktanskaitlis 100, bet modernos dzinejos es to neieteiktu darit, jo var sabojat dzineju. VW bija TFSI motori un saakuma austrumeiropa vairakus gadus tirgoja tikai 150 ZS versiju, lai gan R-eiropa jau no pasha sakuma bija pieejama ari 180 ZS versija. Vini to skaidroja ar musu nekvalitativo degvielu, ka nevarot risket ar motora sabojashanu un lidz ar to lieliem zaudejumiem uz garantijas remontiem. Tur smalka taa ieshprice, smalki viss ir sareekjinaats.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 14/07/2010 17:04
Toluolu mēdz saturēt eļļas skalojamie līdzekļi, kurus nerekomendē darbināt ilgāk par 10 min. Vai bojājamā viela nevarētu būt gumija? Diez vai es jebkad nodilināšu VW motora metālu, tai pat laikā daža gumijas detaļa, piem, vārstu kātiņu blīves, jāmaina reizē ar zobsiksnu.
Autors:
ibm
(---.vraa.gov.lv)
Datums: 28/07/2010 13:21
Vispābā jau jautājums bija par DĀRZA tehniku :).
domāju, ka nevajag lieki eksperimentēt. cik var saprast, tad te īsti neviens nav lējis 98.bendžu dārza tehnikā un - nafig vajag. Par ekonomiskumu... man ir gan trimeris (ar kardānu, 0.9ZS), gan stumjamā pļaujmašīna 51cm, abi no Oleo-Mac. Es gan teiktu, ka tā tehnika ir ļoti ekonomiska, kanna stundā, - tas ir absurds. Protams, skatoties ko sauc par kannu. neesmu gan mērījis precīzi, nevarēšu pateikt, bet vismaz Oleo-Mac izpildījumā abi motori (stumjamais ar B&S 5ZS)nekādā gadījumā nav rijīgi.
domāju, ka nevajag lieki eksperimentēt. cik var saprast, tad te īsti neviens nav lējis 98.bendžu dārza tehnikā un - nafig vajag. Par ekonomiskumu... man ir gan trimeris (ar kardānu, 0.9ZS), gan stumjamā pļaujmašīna 51cm, abi no Oleo-Mac. Es gan teiktu, ka tā tehnika ir ļoti ekonomiska, kanna stundā, - tas ir absurds. Protams, skatoties ko sauc par kannu. neesmu gan mērījis precīzi, nevarēšu pateikt, bet vismaz Oleo-Mac izpildījumā abi motori (stumjamais ar B&S 5ZS)nekādā gadījumā nav rijīgi.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.100.---)
Datums: 28/07/2010 15:27
Esmu lējis gandrīz tikai 98 dārza tehnikā (MTD kultivatorā) un pļavas tehnikā (Tecumseh pļāvējā). Cita lieta, kāds ir oktānskaitlis benzīnam, kurš pirkts kā 98 pirms 2 vasaras mēnešiem?
Pašreizējā: 2 no 2