UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Skurstenis
Autors:
labais_celtnieks
(---.simnet.lt)
Datums: 10/09/2010 12:56
sietu gan labāk ielikt
Autors:
aaaa
(---.lattelenet.lv)
Datums: 10/09/2010 13:22
Nogruntē un met ar vienalga ko. Cik tad tas silikons plats - maksimums cm, pie koka arī neviens apmetums neturas, bet koka līstītes agrāk izmantoja kā apmetuma sietu. Kopsummā, ja apmetums vēl būs noarmēts ar sietu - te gan labāk ņemt stiklašķiedras, ne kaprona sietu un apmetums būs pietiekoši biezā slānī - nekas nekaitēs, turēsies uz nebēdu. Nu protams, labāk kaut kādu cementa vai cementa-kaļķa, kaļķa apmetumu.
Māls pilnīgi noteikti ir overkills, nu skurstenis taču nav tik karsts, ja nē, tad māja sen būtu nodegusi. Ģipsis sāk pavisam lēnām dehidratēties virs 100oC. Bet 100oC ir ar roku tik karsts, ka ne pirkstu nevar piedurt. Pamēģini pielikt roku verdošai tējkannai.
Māls pilnīgi noteikti ir overkills, nu skurstenis taču nav tik karsts, ja nē, tad māja sen būtu nodegusi. Ģipsis sāk pavisam lēnām dehidratēties virs 100oC. Bet 100oC ir ar roku tik karsts, ka ne pirkstu nevar piedurt. Pamēģini pielikt roku verdošai tējkannai.
Autors:
Zemene
(87.110.231.---)
Datums: 10/09/2010 13:35
Tas skurstenis no apkures katla iet cauri visai mājai un minimāli silst jo viņa funkcija nav sildīšana. Un tās spraugas es aiztaisīju tā pamatīgi silikonu nežēlojot. Ir doma aiztaisīt tos caurumus ar apmetumu un tad pa virsu nolīmēt reģipsi. Jāpiebilst ka esmu blondīne un remontu taisu pirmo reizi. Tāpēc lūdzu konkrētu apmetuma nosaukumu:)
Autors:
Zeener
(87.110.231.---)
Datums: 10/09/2010 13:40
un vispār varbūt ir kāds labdaris kuram es uz e-pastu varētu nosūtīt bildi un jūs pateiktu ko un kā labāk.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 10/09/2010 15:08
Bēniņos skursteni esmu apmetis ar kaļķa-cementa apmetumu Serpo 414. Līdzīgi, bet bez stiklašķiedras šķiedriņām, ir Knauf Grundputz H (veikalos nav redzēts) un arī kautkāds Sakret (laikam CLP+, veikalos vajadzētu būt). Kuršos vismaz agrāk varēja nopirkt rupjo Valmieras stiklašķiedras sietu (zilā krāsā).
Autors:
juris čelmiņš
(---.ultracom.lv)
Datums: 18/09/2010 11:25
skurstenim ir jāieliek odere no nerūsējošā tērauda un visas problēmas tks atrisinātas. varu izgatavot.
Pašreizējā: 2 no 2