UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
koridora prvatizacija
Autors:
marex
(---.mimer.net)
Datums: 15/11/2010 13:41
sveiki visiem!
viensatva maja esmu iegadajies divus dzivoklus un apvienojis.taa kaa tagad mana ipashuma ir puse ekas.neskaidriba ir tada kaa buut ar koridoridoru:(pirms tam vinsh bija koplietoshanas abiem shiem dzivokliem .bet tagad taa ka es vinju izmantoju viens nav ne jausmas kaa es vinju vareetu ieguut savaa iipashumaa:( maja ir namu parvaldes ipashums.varbut kaadam ir bijas lidzigs gadijums un variet ieteikt kaa riikoties :)
viensatva maja esmu iegadajies divus dzivoklus un apvienojis.taa kaa tagad mana ipashuma ir puse ekas.neskaidriba ir tada kaa buut ar koridoridoru:(pirms tam vinsh bija koplietoshanas abiem shiem dzivokliem .bet tagad taa ka es vinju izmantoju viens nav ne jausmas kaa es vinju vareetu ieguut savaa iipashumaa:( maja ir namu parvaldes ipashums.varbut kaadam ir bijas lidzigs gadijums un variet ieteikt kaa riikoties :)
Re: koridora prvatizacija
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 15/11/2010 19:10
Noprecizē savas īpašumtiesības un arī pārējās (pilna ZG izdruka no interneta lieliski palīdz). Ja tiešām kādas darīšanas vēl ar privatizāciju, būs smagi, vismaz laika izteiksmē. Kaut gan, ja pusmāja pašvaldībai, tas vēl automātiski nenozīmē, ka kaut ko jāprivatizē, var arī pirkt. Viennozīmīgi būs vajadzīgs projekts (sākot ar PAU) un dažādi līgumi pie notāra par īpašuma daļu sadali, palielināšanos utt. Ja otrs īpašnieks būtu privātpersona, tā būtu tehniska lieta (ja vien šis neietiepjas), tagad sarežģītāk.
Praksē bija līdzīgs gadījums (pārbūves, ēkas daļas nojaukšana, no 2 dzīvokļiem izveidot 1 īpašumu), bet tur bija vien vienošanās starp 3 privātīpašniekiem.
Praksē bija līdzīgs gadījums (pārbūves, ēkas daļas nojaukšana, no 2 dzīvokļiem izveidot 1 īpašumu), bet tur bija vien vienošanās starp 3 privātīpašniekiem.