UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
par zemes iegadi jautajums
Autors:
patuce
(81.198.245.---)
Datums: 07/04/2005 11:00
Via kaads ir pircis zemi pie tokareva invest?
kadas atsauksmes
kadas atsauksmes
Re: par zemes iegadi jautajums
Autors:
a
(---.radioswh.lv)
Datums: 07/04/2005 11:45
Neesmu pircis, tacu pielauju, ka pirkt gabalinju plavas viduu, bez komunikacijam un neskaidru nakotnes planu ir ne visai prata darbs.
Autors:
Kuums
(---.ldz.lv)
Datums: 07/04/2005 14:06
Kuraa vietaa esi pie vinja noskatiijusi? Es ar uz vienu gabalinju metu aci, bet tieshaam druku attur tas, ka nav zinaams kas tur buus ar to gaazi, elektriibu, celju...
Autors:
Aigars
(---.bank.lv)
Datums: 07/04/2005 15:47
Ieteiktu pirms pirkšanas noskaidrot pie attiecīgās pašvaldības, ko tā saka
par konkrēto ciematu. Pašam bija pieredze, ka pašvaldība vispār neko nezināja un šuabijās, vai aprakstītajā vietā vispār ļaus kaut ko tml. veidot. īpaši, ja zemes gabali nav sadalīti vēl, neko nevajadzētu maksāt. Var izrādīties, ka
pašvald. to nemaz neļauj.
Noteikti paskataties reāli, uz to, ko viņi sola. Nu nevar meža vidū 2 gadu laikā
asfaltētus ceļus un visas komunikāc nodrošināt, ja kaut mazliet pārzina šos procesus. Un vai jūs esat gatavi 10 gadus dzīvot būvlaukumā?
Tokarevam ir daži veiksmīgi ciemati, kas tiešām būvējas, bet vēl vairāk ļoti riskanti varianti...
Aigars
par konkrēto ciematu. Pašam bija pieredze, ka pašvaldība vispār neko nezināja un šuabijās, vai aprakstītajā vietā vispār ļaus kaut ko tml. veidot. īpaši, ja zemes gabali nav sadalīti vēl, neko nevajadzētu maksāt. Var izrādīties, ka
pašvald. to nemaz neļauj.
Noteikti paskataties reāli, uz to, ko viņi sola. Nu nevar meža vidū 2 gadu laikā
asfaltētus ceļus un visas komunikāc nodrošināt, ja kaut mazliet pārzina šos procesus. Un vai jūs esat gatavi 10 gadus dzīvot būvlaukumā?
Tokarevam ir daži veiksmīgi ciemati, kas tiešām būvējas, bet vēl vairāk ļoti riskanti varianti...
Aigars
Autors:
tolo
(81.198.245.---)
Datums: 07/04/2005 16:36
mees esam noskatiijussi zemi babiite pagastaa
Autors:
tolo
(81.198.245.---)
Datums: 07/04/2005 16:39
tiko pazvaniiju uz Bbiite pasvaldiiba buuvvaldi, man pateica, ka vinni taadu informaaciju nesniedzot un netaisaas to dariit, taadeel esot firma no kuras peerk
Autors:
jtdesign
(---.btv.lv)
Datums: 07/04/2005 21:47
Nezinu gan, ko tieši Tu jautāji tajā būvvaldē, bet jebkurš var aiziet un publiski iepazīties ar viņu interesējošo detālplānojumu attiecīgajam zemes gabalam.
Ja detālplānojums nav izstrādāts un attiecīgi saskaņots visās iespējamās un neiespējamās institūcijās un pašās beigās attiecīgās pašvaldības būvvaldē, tad vismaz es pat domāt nesāktu par kautkādu zemes pirkšanu tādā vietā. Detālplānam jābūt pat tad, ja tur tikai daži apbūves gabali, nav vienmēr jābūt vairākiem desmitiem/simtiem.
Detālplāna esamība ir tikai pirmais solis, kas norāda uz pārdevēja nopietnību, bet tas ne tuvu nav vienīgais.
Ja detālplānojums nav izstrādāts un attiecīgi saskaņots visās iespējamās un neiespējamās institūcijās un pašās beigās attiecīgās pašvaldības būvvaldē, tad vismaz es pat domāt nesāktu par kautkādu zemes pirkšanu tādā vietā. Detālplānam jābūt pat tad, ja tur tikai daži apbūves gabali, nav vienmēr jābūt vairākiem desmitiem/simtiem.
Detālplāna esamība ir tikai pirmais solis, kas norāda uz pārdevēja nopietnību, bet tas ne tuvu nav vienīgais.
Autors:
Zane
(159.148.168.---)
Datums: 27/04/2005 11:23
Es iegaadaajos zemi Aadazhos Stirnu ielaa.Cena laba un arii Zemesgraamataa katrs gabals ierakstiits