UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

PSRS bunkuri
Autors: Periods (---.ngn.lv)
Datums: 18/03/2011 10:31

Sveiki! Varbūt kāds kaut ko zina par Padomju laikā būvēto bunkuru izturības rādītājiem? Piemēram, vibrāciju, karstuma izturību utt.?

Re: PSRS bunkuri
Autors: aigarello (78.84.108.---)
Datums: 18/03/2011 10:33

Vēlies pieklājīgi sagaidīt pasaules galu ?

Datums: 18/03/2011 10:37

:D Apmēram :D Bet nopietni - mani tiešām interesē, kam tāds bunkurs ir paredzēts!

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 18/03/2011 10:51

Domāju, ka bunkuri, kādi sabūvēti tautai pa visu Rīgu atšķiras no, piemēram, Līgatnes vadības centra vai zem Ministru kabineta, vēl jo vairāk no pretgaisa aizsardzībai vai raķešu palaišanai domātajiem. Līgatnē ekskursijas laikā vismaz biezumu pienemin...

Autors: v_t (78.84.59.---)
Datums: 18/03/2011 10:55

tieši tādiem gadījumiem, kas tagad sākas.
bet nevajadzētu pārāk sakaifoties attiecībā uz to, ka varētu norezervēt kādu m2.
nez kāpēc pēkšņi zviedrijas premjers ieinteresējies par līgatnes bunkuru?
varbūt viņš zina kaut ko vairāk par mums? [news.lv]

Autors: DsKs (80.233.221.---)
Datums: 18/03/2011 10:56

Datums: 18/03/2011 11:05

Nelaime varētu būt tāda ka visa sabūvētā infrastruktūra dzīvibas uzturēšanai sen ir izvazāta .
Tev kāds konkrēts ir noskatīts , vai būvēsi savu pēc parauga ?

Datums: 18/03/2011 13:03

Man vienkārši tuvumā ir daži bunkuri, tāpēc interesējos. Būvēšanai laikam gan nepietiks līdzekļu un padoma :)
Bet joki nav - ja (vai precīzāk - kad) visa tā Japānas AES radiācija tiks gaisā, nebūs labi... Nesen uzgāju arī mājas lapu seismo.lv - mums draud arī zemestrīces. Un ja vēl paklausās par tām planētām x, pelēkajiem punduriem, kas pietuvosies zemei un pievilks milzīgu ūdens daudzumu (līdzīgi, kā mēness), tad vispār sāk likties, ka gals klāt :)

Datums: 18/03/2011 13:30

Redz , baisas zemestrīces gadījumā var sanākt divdomīga situācija - Tu bunkurā izdzīvo, kad visapkārt ir tikai drupas, bet netiec ārā, jo viss ir aizgruvis un pārbīdījies ! Un tas paliek par tavu kapu ... vai Tu to vēlies ???
Radiācijas gadījumā var jau savākt līdzi pārtikas krājumus vairākiem gadiem, bet vai esi drošs ka nenojūgsies pazemē bez saules, bez svaiga gaisa, bezdarbībā sēžot, guļot ... Tad jau labāk laicīgi pieteikties lidojumam uz Marsu , vismaz skats pa iluminatoru kaut kāds !

Autors: Gints_ (---.rixtech.lv)
Datums: 18/03/2011 13:33

Daži relaxējošas dzīves nosacījumi:
1) Mazāk vajag lasīt visādus s%^dus un dzīvē būs mazāk jāuztraucas.
2) Ne visam, kas rakstīts internetā, avīzēs, tiek sludināts pa TV un tradio var ticēt.
3) No mega katastrofām nekādi bunkuri mūs neglābs, jo kada jēga, ja tu paliksi dzīvs kopā ar dažiem pārpalikušajiem starp visiem pārējiem Latvijas iedzīvotāju līķiem :)

Es varu uztaisīt saitu www.lielazhopa.lv un visā nopietnībā stāstīt, ka drīz uzsprāgs Saule, tāpēc naudu Jums nevajag un atdodiet to visu man. A moška, sāksiet jau pārskaitīt ko?

Nez kas tā par tieksmi cilvēkiem periodiski meklēt pasaules galu? Ja mēs tā paskatamies, tad pēc visiem pareģojumiem kopš mūsu ēras sākuma, man šķiet pasaulei jau bija jānobeidzas simtiem reižu.
Reku labs saits lai palasītos cik reižu jau mums visiem bij jāmirst:
[www.bible.ca]

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.