UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Zēles pļāvējs ar frontālo izkapti
Autors:
J
(87.110.19.---)
Datums: 09/05/2011 18:55
Meklējot pļaujamo sava zemes pleķīša izpļaušanai esmu sastapies piedāvājumā ar minēto verķi. Gribēju uzzināt viedokļus par šo agregātu - vai viņš būs piemērots zāles izpļaušanai aptuveni 4000m2 platībā, kāda ir pieredze šada tipa agregātus ekspluatējot un kam būtu jāpievērš uzmanība tādu iegādājoties?
Re: Zēles pļāvējs ar frontālo izkapti
Autors:
Vienstāvs
(212.93.100.---)
Datums: 09/05/2011 19:08
Man arī ir interese un šoziem spēru soli tās remdēšanā, nopērkot lietotu. Pļāvis vēl neesmu, bet aplūkojot esmu pamanījis:
1) ātrāk par zobiem izdilst piespiedēji un vietas kustošajā asmenī, pret ko tie trinas. Domāju, ka labus rezultātus varētu dot bīdes kustības aizstāšana ar kustību nelielā puslokā, piespēdējus aizstājot ar vēl 2 līdzīgiem svārstkloķiem kā vidū. Tam protams vajag laiku un vairākus PSRS auto detaļu veikalu vai Latgalītes apmeklējumus;
2) kustošajam asmenim manuprāt nav izvēlēta pareizā pusfāze. Optimālāk būtu, ja gala stāvokļi, kuros tas atrodas ilgāk, būtu nevis puszobā, bet stāvoklī, kad kustīgie zobi sakrīt ar nekustīgajiem.
1) ātrāk par zobiem izdilst piespiedēji un vietas kustošajā asmenī, pret ko tie trinas. Domāju, ka labus rezultātus varētu dot bīdes kustības aizstāšana ar kustību nelielā puslokā, piespēdējus aizstājot ar vēl 2 līdzīgiem svārstkloķiem kā vidū. Tam protams vajag laiku un vairākus PSRS auto detaļu veikalu vai Latgalītes apmeklējumus;
2) kustošajam asmenim manuprāt nav izvēlēta pareizā pusfāze. Optimālāk būtu, ja gala stāvokļi, kuros tas atrodas ilgāk, būtu nevis puszobā, bet stāvoklī, kad kustīgie zobi sakrīt ar nekustīgajiem.