UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Caurtekas prieks meliorācijas grāvjiem
Autors:
Caurtekas
(87.226.100.---)
Datums: 20/05/2011 08:43
Sveiki,
Iesakiet kādu firmu, kas piedāvā iegādāties caurtekas, dažas izdevās atrast, bet varbūt ir vēl kāda.
Krauta;
Buvnieciba ABC;
Armat.lv
Satis.lv
meklēju 700 mm diametrā un 4 metrus garu, ar slodzi, lai var braukt pāri ar auto.
Iesakiet kādu firmu, kas piedāvā iegādāties caurtekas, dažas izdevās atrast, bet varbūt ir vēl kāda.
Krauta;
Buvnieciba ABC;
Armat.lv
Satis.lv
meklēju 700 mm diametrā un 4 metrus garu, ar slodzi, lai var braukt pāri ar auto.
Re: Caurtekas priekš meliorācijas grāvjiem
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 20/05/2011 09:46
Re: Caurtekas prieks meliorācijas grāvjiem
Autors:
Caurtekas
(87.226.100.---)
Datums: 20/05/2011 09:53
Jā bet tiem vajadzīga speciāla tehnika, lai ieguldītu grāvī, tādas man nav. savukārt parastās caurtekas sver ap 30 kg, tātad varam divatā ielikt un ierakt.
Re: Caurtekas priekš meliorācijas grāvjiem
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 20/05/2011 10:27
Atkarībā, cik tālu betonrūpnīca/veikals un kā organizē darbus:
a) noīrējiet JUMZiku vai līdzīgu ekskavatoru, kas izraks un ar kausu iecels grodus vietā;
b) ja var tuvu piebraukt ar smago un varat atļauties turēt ilgi atraktu, iepriekš izrociet, tad pasūtiet no rūpnīcas kravas mašīnu ar manipulatoru, kas atved un uzreiz ieceļ vietā;
c) varat arī paši rakt un ripināt iekšā, lejup jau ies viegli, neiespējami būtu otrādi. Ja nokrauj ne gluži blakus, kraujiet guļus, tad var viegli aizripināt, kur vajag. Vest varat arī paši ar vieglo un piekabi (protams, diez vai vairāk par 2 grodiem reizē).
Cenu starpība starp plastmasu un betonu varētu būt pat 5 reizes, vai arī plastmasas 40 cm tikpat cik grods metru diametrā. 70 cm grodi ir mazāk izplatīti kā metrīgie, vislabāk ņemt ar pusspundi. Esmu pircis 2. šķiru par puscenu, ja lauj izvēlēties, izdodas atlasīt pat labākus nekā atved 1. šķiru pēc krāvēju izvēles (ovālums, plaisas).
a) noīrējiet JUMZiku vai līdzīgu ekskavatoru, kas izraks un ar kausu iecels grodus vietā;
b) ja var tuvu piebraukt ar smago un varat atļauties turēt ilgi atraktu, iepriekš izrociet, tad pasūtiet no rūpnīcas kravas mašīnu ar manipulatoru, kas atved un uzreiz ieceļ vietā;
c) varat arī paši rakt un ripināt iekšā, lejup jau ies viegli, neiespējami būtu otrādi. Ja nokrauj ne gluži blakus, kraujiet guļus, tad var viegli aizripināt, kur vajag. Vest varat arī paši ar vieglo un piekabi (protams, diez vai vairāk par 2 grodiem reizē).
Cenu starpība starp plastmasu un betonu varētu būt pat 5 reizes, vai arī plastmasas 40 cm tikpat cik grods metru diametrā. 70 cm grodi ir mazāk izplatīti kā metrīgie, vislabāk ņemt ar pusspundi. Esmu pircis 2. šķiru par puscenu, ja lauj izvēlēties, izdodas atlasīt pat labākus nekā atved 1. šķiru pēc krāvēju izvēles (ovālums, plaisas).
caurules 700- 1000mm diametrā
Autors:
Ig
(85.10.211.---)
Datums: 06/04/2016 17:45
Sveiki vai kāds zin kur varētu dabūt šādu izmēru cauruļu atgriezumus, 1,5 - 3m garus max, var būt PE, var PP vai stikašķiedras, betona būs grūtāk manipulēajmi, nepieciešami piekļuves šahtas izbūvei, ciametrs tāds lai cilvēks nepieciešamības gadījumā var izlīst cauri!
.. google meklēju paskopi ar info. esu redzējis ka tādus atgriezumus ved uz būvgružu uttilizāciju , es būtu ar mieru atpirkt! , :)
ir kādam idejas kur meklēt?
.. google meklēju paskopi ar info. esu redzējis ka tādus atgriezumus ved uz būvgružu uttilizāciju , es būtu ar mieru atpirkt! , :)
ir kādam idejas kur meklēt?
Re: caurules 700- 1000mm diametrā
Autors:
DsKs
(85.10.211.---)
Datums: 06/04/2016 19:02
Jebkura kantori,kurs nemas ar arejiem tikliem ...
Es gan neesmu redzejis,ka tadus ved uz utilizaciju ... kur esmu trapijis,visiem noliktavas stav pat pacmit cm gari gabali un tur katram gadijumam,jo tada caurule maksa padargi ...
Es gan neesmu redzejis,ka tadus ved uz utilizaciju ... kur esmu trapijis,visiem noliktavas stav pat pacmit cm gari gabali un tur katram gadijumam,jo tada caurule maksa padargi ...
Re: caurules 700- 1000mm diametrā
Autors:
Ig
(85.10.211.---)
Datums: 07/04/2016 15:09
kaados uz'n'emumos griezties ? p'aris uzzvaniju kautkaa nesanaaca neko atrast!