UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Par BORSKĀBI
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (---.wapgw.bi.lt)
Datums: 21/07/2011 07:04

vai patiešām ēkās, kuras siltinātas ar ekovati - celuloze vai papīra atkritumi, kas sajaukti ar borskābi vairs nedzimst bērni? Skatīt_[www.tuvari.com]

Re: Par BORSKĀBI
Autors: Vienstāvs (212.93.105.---)
Datums: 21/07/2011 09:34

Sviests, davedīs mūs tā Eiropa. Vai iznāk, ka jāsteidz iepirkt dažādu koka aizsargvielu (borskābes, boraka, dzelzs vitriola, varbūt pat kaļķa) krājumi?

Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 21/07/2011 09:34

To, ka saucamā "ekovate" ir daudz kaitīgāka par akmensvati - to jau te skandinu gadiem. "Ekovate" ir laba tikai konstrukcijām, ne mājas iemītniekiem. Lai gan - nu nevajag jau arī pārspīlēt - viss, kas ir sienās ne put, ne kur lido, bet nu iestrādāšanas brīdī es gan daudz vairāk sargātos no tās borakainās makulatūras kā no akmensvates. Bet principā pilnīgi čau - novusa spēlētājiem, redz, bērnu nebūs. Varētu padomāt, ka novusu spēlē tā, ka nu tā borskābe lido mākoņiem pa gaisu un novusu spēlē cik cilvēku? 1%? - labi ja. Kārtējā ākstīšanās. Izejot cauri Rīgas centram mēs jebkurš ieelpojam tik daudz drazas, ka gadiem spēlēts novuss nestāv klāt, bet to neviens nerisina - jo tas ir grūti, vieglāk taču novērst uzmanību ar borskābi.

Autors: Viesturs470 (85.254.150.---)
Datums: 21/07/2011 09:59

Manuprāt te atkal izpaužas mūsu iztapība un klanīšanās birokrātiem, kuru dzinulis ir sauklis "ka tik kaut kas nenotiek" .

Mes taču varam ieiet jebkurā veiklā un to plauktos atrst n-tas vielas kas ir gan toksiskas gan indīgas, bet tapēc taču netiek aizliegta to tirdzniecība !

Un tas tikai tāpēc, ka birokrāti uzskata, ka cilvēks ir tik stulbs un noteikti visu pamēginās uzlikt " uz mēles"
profesionālajai lietošanai tācu neaizliedz ne etikskabi ne ko citu, jo tiek pieņemts ka tur nez kāpēc ir citi cilvēki.

bet varbūt tas ir arī tāpēc ka tagad jau ir iespēja nemācities tādu priekšmetu kā kīmija un pamatskolas beidzējam jēdziens " skābe" ir kaut kas galīgi nesaprotams !

Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 21/07/2011 10:00

Pagājušo vasar aizliedza gurķus marinet, jo etiķa esence esot bīstama, tagad novusu vairs nedrīkst spēlēt. Interesanti, kāds būs nākamais jevropas stulbums :) Labi, ka šīfera jumtu plēšanu atlika, bet gan jau ne uz ilgu laiku.

Autors: ancess (80.233.235.---)
Datums: 21/07/2011 11:05

Jāaaizliedz arī šķēres un nažus tirgot - tie taču tik pat bīstami. Bet pats svarīgākais - būtu jāaaizliedz elpot, jo gaiss ir piesārņots un ļļoti kaitīgs...

Autors: Dzindzis (---.mt.lv)
Datums: 21/07/2011 11:12

Tagad pacel rokas un nokaunaas tie kas balsoja par LV iestasanos ieks EU :))

Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 21/07/2011 11:39

Man parlaimi nav jāceļ roka un jākaunās :). Nu nevar būt vienādi likumi tik dažādās valstīs. Angļiem aizliedz lapsas medīt, mums gurķus marinēt, nu kam tas stulbums vajadzīgs ?

Autors: ancess (80.233.235.---)
Datums: 21/07/2011 11:51

Es balsoju par un arī tagad balsotu par. nelaime jau nav ES, bet Latvijas ierēdņu izpratnē par ES vadlīnijām. Ja ES ko ieteic, tad Latvijā tliek izpildīt visas presības, kā obligātas, ja vēl ES vadlīnijās ir vairāki punkti ar ieteikumiem, tad nav jābrīnās, ka mazajiem ražotājiem, kas mājas apstākļos vēlas savārīt orģinālu zapts burciņu un pārdot, prasības ir tādas, ka lielajiem rūpnieciskajiem ražotājiem, kuras nav iespējams izpildīt. nekur citur Eiropā nav tik drastiskkas prasības, nu vismaz lauksaimniecībā. Vēl situāciju pasliktina tas, ka šādās `ierēdņu` iestādēs par priekšniekiem saliek juristus, kas no reālās situācijas nesaprot pilnīgi neko, bet velk līdzi ar pirkstu ES ieteikumiem un izstrādā MK noteikumus. Profesionāļu ieteikumi netiek ņemti vērā.

Autors: MW (---.gov.lv)
Datums: 21/07/2011 12:45

Nu un ar ko lai tagad smērē novusa galdus?

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **      **  **     **        **  **     ** 
 **     **  **  **  **  ** *** **        **  ** *** ** 
 **     **  **  **  **  **     **  **    **  **     ** 
 **     **  **  **  **  **     **  **    **  **     ** 
  *******    ***  ***   **     **   ******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727