UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Zālespļāvējs atstāj strīpas
Autors: gustavs112 (95.68.52.---)
Datums: 08/08/2011 12:50

Sveiki! Vai kāds var palīdzēt ar padomu par sekojošu tēmu? Man ir stumjamais benzīna zālespļāvējs, tā saucamais smalcinātājs. Viņš visu nopļauto smuki sasmalcina, un nekas nepaliek pāri. Bet tomēr ir viena problēma, viņš aiz sevis atstāj vienu nenopļautu zāles strīpu, pa vidu pļaujamajam ceļam. Ja brauc vēlreiz, tikai atpakaļgaitā, tad viss tiek nopļauts. Jā bet man jau zb visu mauriņu pārpļaut divas reizes! :D

Re: Zālespļāvējs atstāj strīpas
Autors: ibm (194.19.233.---)
Datums: 31/08/2011 10:17

Godīgi sakot, pilnīgi nesaprotami.

Ja nebūtu teikums par atpakaļgaitu, es teiktu, ka asmens neticami norulinājies vidusdaļā vai otrādi uzlikts (tā var gadīties tīri cilvēcīgi..)

Tavs raksts liek teikt - ja sākumā viss bija OK, tad rūpīgi pārbaudi, kas ir mainījies mašīnas elementos. Smalcināmais asmens nav taisns, gan jau ka esi ievērojis, ka tam ir izciļņi un ieliekumi un teorētiski, ja tas tiek deformēts vai izlauzts gabals, tad tas noteikti ietekmē rezultātu.

Tomēr neticas, ka raksti forumā un neesi nemaz apskatījies, kas notiek zem mašīnas :D

Re: Zālespļāvējs atstāj strīpas
Autors: Marciz (195.13.240.---)
Datums: 01/09/2011 15:42

bet taa zaalaaju pljauj taisni? ja kkur garaaks kkur iisaaks tad asmenis liiks bet te liekas ka vinjsh ir vnk truls

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **     **  ***   **     **    
     **    **     **  **     **  ****  **     **    
    **     ********   **     **  ** ** **     **    
   **      **     **   **   **   **  ****     **    
   **      **     **    ** **    **   ***     **    
   **      ********      ***     **    **     **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727