UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par plastmasas notekcauruļu sistēmām
Autors: kamis (62.63.179.---)
Datums: 05/10/2011 11:55

Kādu ir lietotāju pieredze cik izturīgas ir tās plastmasas trubas? Saule nesaēdu pāris gadu laikā?

Re: Atsauksmes par plastmasas notekcauruļu sistēmām
Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 05/10/2011 12:52

Šķūnim tādas uzliku - mājai pilnīgi noteikti neliktu. Tās tomēr nav mūsu klimatam - kā ziemā nāk sniega+ledus lavīna no jumta lejā - tā ej un salasi savas plastmasas notekas gabalus pa dārzu. Bleķi vismaz ja saloca, var ielocīt vietā atpakaļ. Vot saule gan pagaidām šim neko 3 gadu laikā nav nodarījusi - riktīgi D-pusē.

Autors: kamis (80.233.222.---)
Datums: 05/10/2011 14:03

Jā par to sniegu un ledu ar domāju kā ir īpaši pavasaros kad bišku pakūst un piesalst.

Autors: ints45 (81.198.9.---)
Datums: 05/10/2011 19:03

Man ir pie nošlaupumu malām plastmasas teknes. Akurāt abas pēdējās sniegotā ziemas pārcietušas. Nekas nav nolauzts vai atplīsis. Jāliek tā lai brūkošais sniegs lido pāri nevis iekšā un viss būs OK! Izskatās viņas labi, strādāt ir ērti un viegli, vienīgi padārgi sanāk.

Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 05/10/2011 20:00

Plastmasas caurules .....galvenais, lai māju būvējot, būtu jumts tā izveidots, ka ar standarta plastmasas pusskavām varētu tās pareizi pielikt. Es domāju, ka daudzi par to nedomā. Tāpēc cinkotās, vai metāla krāsotās ar metāla pusskavām labākas: vienmēr var piemetināt atbilstošas nesošās konstrukcijas, lai notekcaurule būtu tā pielikta, lai slīdošais snieds pārslīd garām, bet ūdens līst iekša. Tikko samontēju mūsdienīgas cinkotās, 100mm uz leju, noteka 135mm. Pusskavas ar klipšsistēmu: iespež noteku iekšā un tā pati ieķīlājās kā atskabargā. Savienošana savā starpā ar pārklāšanos, papildus kniedes, hermetizācija ar speciālu caurspīdīgo elastīgo līmi (rakstīts ka elastības garantija 20gadi!).Skaisti!

Autors: J (87.110.19.---)
Datums: 05/10/2011 20:06

Man tās plastmasnieces kalpo jau kādus 4 gadus - pilnīgi nekādu problēmu!

Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 05/10/2011 20:10

....cinkotās kalpo 50 gadus....

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (---.wapgw.bi.lt)
Datums: 05/10/2011 23:00

Vecās ēkās esmu redzējis notekrenes pat no koka dēļiem.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.