UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: siltinashana no iekshpuse un arpuses .
Autors:
Didims
(78.84.109.---)
Datums: 25/10/2011 11:30
Neko tur no iekšpuses nevajag.
Mārtiņ D, kā fibrolīts palielinās fibo bloku sienu siltuminerci?
Mārtiņ D, kā fibrolīts palielinās fibo bloku sienu siltuminerci?
Autors:
Martins D
(87.110.180.---)
Datums: 25/10/2011 12:28
Fibrolītam ir ļoti laba siltumietilpība 2100 J/Kg K, tieši šis rādītājs ar palielinās kopējās sienas siltum inerci!
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 25/10/2011 13:14
Nav jau bezinerces karkasene, kam tiešām palielinātu, bet mūris!
Turklāt ko praktiskam celtniekam dod kilogrami? Kāds ir redzējis stroikā svarus? Es, piemēram, berammateriālu apjomu mēru spaiņos vai lāpstās, bet sienas biezumu - centimetros!
Fibo3MPa blīvums 650 kg/m³ (siltumietilpību neatrodu);
Fibrolīta blīvums 390 kg/m³.
Turklāt ko praktiskam celtniekam dod kilogrami? Kāds ir redzējis stroikā svarus? Es, piemēram, berammateriālu apjomu mēru spaiņos vai lāpstās, bet sienas biezumu - centimetros!
Fibo3MPa blīvums 650 kg/m³ (siltumietilpību neatrodu);
Fibrolīta blīvums 390 kg/m³.
Autors:
Martins D
(87.110.180.---)
Datums: 25/10/2011 13:26
Fibo siltumietilpība 900 J/kg k
Autors:
Didims
(78.84.109.---)
Datums: 25/10/2011 15:13
Nu nebūs 5 cm fibrolīts siltumietilpīgāks par 25 cm fibo. Un pie tā fibrolīta pēc tam neko nevarēs normāli piestiprināt.
Autors:
Martins D
(87.110.180.---)
Datums: 25/10/2011 15:18
Nu par stiprināšanu jau taisnība - nekādsu sefus nepiestiprināt!
Bet ja nav iespējams siltināt no ārpuses un ir vēlme no iekšpuses siltināt, tad nu noteikti labās variants būtu fibrolīts nevis vate!
Bet ja nav iespējams siltināt no ārpuses un ir vēlme no iekšpuses siltināt, tad nu noteikti labās variants būtu fibrolīts nevis vate!
Autors:
edu
(---.bank.lv)
Datums: 02/11/2011 16:04
Manai 80-to gadu 2stāvu mājai gāzbetona sienas no abām pusēm ar fibrolītu. Iekšā, lai sienas būtu taisnākas, kā arī lai apslēptu apkures caurules un elektroinstalāciju, jau skrūvēju profilus reģipša likšanai.
Tad ko man tagad darīt - pēc šeit dzirdētiem ieteikumiem sanāk, ka vati likt nedrīkst. Bet vai tad nebūs siltāks ar vati? Un plēvi - kur un kādu tur vajadzētu likt (arī griestiem)? Apkure - dīzelis.
Tad ko man tagad darīt - pēc šeit dzirdētiem ieteikumiem sanāk, ka vati likt nedrīkst. Bet vai tad nebūs siltāks ar vati? Un plēvi - kur un kādu tur vajadzētu likt (arī griestiem)? Apkure - dīzelis.
Autors:
specs
(46.109.119.---)
Datums: 02/11/2011 23:46
Pastāsti, kāda jēga taisnot sienas ar fibrolītu, ja pēc tam liek virsū reģipsi???
Autors:
edu
(---.bank.lv)
Datums: 03/11/2011 08:58
1983. gadā māju tā uztaisīja. Tagad pārvilku visas inženierkomunikācijas, kuras jāpaslēpj zem reģipša.
Pašreizējā: 2 no 2