UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Padomju daudzīvokļu nami
Autors:
specs
(193.178.150.---)
Datums: 09/11/2011 12:31
Dzindzis Wrote:
-------------------------------------------------------
> Neticami bet fakts es zinu kur banka pārdod
> 1,5stāvu māju Rīgā netālu no ezera tiešām
> foršā vietā, visas komunikācijas. Un tikai
> 15000Ls Zeme 1200m2 Protams māja celta krievu
> laikos, nolaista,vajadzīgs ir remonts.Zeme
> aizaugusi, žogs izgāzies. Butu man jaizvelas
> starp 2istabu dzīvokli pa 30k Eiro vai māju pa
> 15kLs tur nebūtu divu domu. Ja kādam interesē
> varu pastāstīt kur )
Pastāsti!
> Neticami bet fakts es zinu kur banka pārdod
> 1,5stāvu māju Rīgā netālu no ezera tiešām
> foršā vietā, visas komunikācijas. Un tikai
> 15000Ls Zeme 1200m2 Protams māja celta krievu
> laikos, nolaista,vajadzīgs ir remonts.Zeme
> aizaugusi, žogs izgāzies. Butu man jaizvelas
> starp 2istabu dzīvokli pa 30k Eiro vai māju pa
> 15kLs tur nebūtu divu domu. Ja kādam interesē
> varu pastāstīt kur )
Pastāsti!
Autors:
specs
(46.109.119.---)
Datums: 09/11/2011 20:21
Dzindzis Wrote:
> >
> Zvaniju, pa 15000Ls atdod. Tikai jaskatās vai nav
> jau pārdota.
Topika autors jau vēlas iegādāties dzīves vietu, nevis ilgtermiņa problēmas. Runājot par sludinājumu, būtībā tiek pārdota zeme ar apgrūtinājumu kriminogēnā rajonā.
> >
> Zvaniju, pa 15000Ls atdod. Tikai jaskatās vai nav
> jau pārdota.
Topika autors jau vēlas iegādāties dzīves vietu, nevis ilgtermiņa problēmas. Runājot par sludinājumu, būtībā tiek pārdota zeme ar apgrūtinājumu kriminogēnā rajonā.
Autors:
Dzindzis
(---.mt.lv)
Datums: 10/11/2011 09:40
Tu neizprati sludinājuma būtību. Es tai rajona nodzīvoju ap 10gadiem - salīdzinot ar Papirfabrikas ciematu Purvciems ir daudz kriminogēnāks.
Autors:
specs
(95.68.105.---)
Datums: 13/11/2011 12:01
Dzindzis Wrote:
> Tu neizprati sludinājuma būtību. Es tai rajona
> nodzīvoju ap 10gadiem - salīdzinot ar
> Papirfabrikas ciematu Purvciems ir daudz
> kriminogēnāks.
Kāda tad īsti, tavuprāt, ir sludinājuma būtība? Topika autors meklē dzīves vietu par 30tk EUR. Tu piedāvā zemi ar apgrūtinājumu sliktā vietā par 22tk EUR - kā tas var piepildīt nepieciešamību pēc dzīves vietas ar visām ērtībām?
> Tu neizprati sludinājuma būtību. Es tai rajona
> nodzīvoju ap 10gadiem - salīdzinot ar
> Papirfabrikas ciematu Purvciems ir daudz
> kriminogēnāks.
Kāda tad īsti, tavuprāt, ir sludinājuma būtība? Topika autors meklē dzīves vietu par 30tk EUR. Tu piedāvā zemi ar apgrūtinājumu sliktā vietā par 22tk EUR - kā tas var piepildīt nepieciešamību pēc dzīves vietas ar visām ērtībām?
Autors:
Artis3
(---.zb.lv)
Datums: 17/11/2011 09:03
Ieviesīšu skaidrību par savu izvēli un par "bagāts/nabags" terminoloģijas skaidrojumu.
1. Jautāts tika tiešām par 2 istabu dzīvokli, mājas mani defaultā neintresē, es saprotu, ka daži no laukiem nākuši un viņiem ir goda un cieņas lieta justies, kā saminiekiem un vergot savos 6 vai mūsdienīgajos 12 zemes simtos, mani tāda opcijas nesaista, man dzīvē ir intresantākas nodarbes.
2. Nēesmu arī vidusmēra Latvijas pamuļķis kurš ņems kredītu uz pusi no sava mūža un pārdos savu dvēseli gan bankai gan pašam sātanam lai tikai dzīvotu mājā un raķņātos atkal visos tajos sūdos ap viņu.
mani intresē 2 istabu dzīvoklis, un pateicoties DAŽĀM sakarīgām atbildēm te (par to atsevišķs paldies cilvēkiem kuri atbildēja) izvēle ir aptuvena skaidra
1. Jautāts tika tiešām par 2 istabu dzīvokli, mājas mani defaultā neintresē, es saprotu, ka daži no laukiem nākuši un viņiem ir goda un cieņas lieta justies, kā saminiekiem un vergot savos 6 vai mūsdienīgajos 12 zemes simtos, mani tāda opcijas nesaista, man dzīvē ir intresantākas nodarbes.
2. Nēesmu arī vidusmēra Latvijas pamuļķis kurš ņems kredītu uz pusi no sava mūža un pārdos savu dvēseli gan bankai gan pašam sātanam lai tikai dzīvotu mājā un raķņātos atkal visos tajos sūdos ap viņu.
mani intresē 2 istabu dzīvoklis, un pateicoties DAŽĀM sakarīgām atbildēm te (par to atsevišķs paldies cilvēkiem kuri atbildēja) izvēle ir aptuvena skaidra
Pašreizējā: 2 no 2