UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ķieģeļu kolonna(-s)
Autors:
Marekss
(81.198.199.---)
Datums: 08/12/2011 19:25
Sveiki!
Vēlētos uzzināt kādas ir aktuālās cenas ķieģeļu kolonnu mūrēšanai, cik Ls par metru, ja kolonna ir paredzēta apmešanai un tās izmēri ir 380 x 640mm. Ķieģeļa izmērs 250x120x65mm
Meklēju i-netā, bet nevarēju atrast, tāpēc jautāju šeit, ceru, ka trāpīju īstajā vietā!
Varbūt ziniet arī cenu par ķieģeļu sienu mūrēšanu (m3)?
Siena ir 380mm bieza, paredzēta apmešanai.
Paldies jau iepriekš!
Vēlētos uzzināt kādas ir aktuālās cenas ķieģeļu kolonnu mūrēšanai, cik Ls par metru, ja kolonna ir paredzēta apmešanai un tās izmēri ir 380 x 640mm. Ķieģeļa izmērs 250x120x65mm
Meklēju i-netā, bet nevarēju atrast, tāpēc jautāju šeit, ceru, ka trāpīju īstajā vietā!
Varbūt ziniet arī cenu par ķieģeļu sienu mūrēšanu (m3)?
Siena ir 380mm bieza, paredzēta apmešanai.
Paldies jau iepriekš!
Re: Ķieģeļu kolonna(-s)
Autors:
Marekss
(81.198.199.---)
Datums: 23/12/2011 18:03
Tātad, pats uzzināju daudz maz aktuālas cenas par šo darbu!
Varbūt kādam no jums noderēs!
ķieģeļu kolonnu, kura IR paredzēta apmešanai mūrē sākot no 70-90Ls m3 (cenā iekļauti arī palīgdarbi kā javas jaukšana, pienešana utt.) Protams, viss ir atkarīgs no apstākļiem un situācijas, kas arī ietekmē cenu!
Ja kolonna NAV paredzēta apmešanai, tad cena noteikti ir daudz augstāka, kuru es diemžēl nezinu
Varbūt kādam no jums noderēs!
ķieģeļu kolonnu, kura IR paredzēta apmešanai mūrē sākot no 70-90Ls m3 (cenā iekļauti arī palīgdarbi kā javas jaukšana, pienešana utt.) Protams, viss ir atkarīgs no apstākļiem un situācijas, kas arī ietekmē cenu!
Ja kolonna NAV paredzēta apmešanai, tad cena noteikti ir daudz augstāka, kuru es diemžēl nezinu
Autors:
egonss
(78.84.251.---)
Datums: 23/12/2011 22:59
Marekss un kam tas viss, nauda nav kur likt vai ka? ķieģeļus apmest, kur ir tā jēga?
Autors:
soseds2
(46.109.67.---)
Datums: 25/12/2011 19:34
Javas jauksana un pienesana nav cena ???
varbut kiegela pacelsana ari nav cena?
Ko tad murnieks pats dara..gul?
varbut kiegela pacelsana ari nav cena?
Ko tad murnieks pats dara..gul?
Autors:
Marekss
(81.198.199.---)
Datums: 26/12/2011 11:18
sosed, tad viss ir iekļauts cenā, lasi kārtīgāk
žēl, ka jūs nediskutējāt, tad, kad man bija vajadzīgas šīs cenas!
žēl, ka jūs nediskutējāt, tad, kad man bija vajadzīgas šīs cenas!