UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 2 no 5
Re: Īstu vīru mobilie telefoni
Autors: aaaa (---.csc.lv)
Datums: 31/01/2012 14:09

Ir pamats, un pat ļoti liels. Garantēju, ka reāli tās smārtfōna funkcijas ir nepieciešamas apmēram 1% to īpašnieku. Cilvēki ir tik mietpilsoniski un smadzeņizskaloti, ka "čuvstvo važnosķi" viņiem liek pat futbolu spēlēt ar obligātajām baltajām iAustiņām iebāztām ausīs, lai, nedod Dies, kāds padomātu, ka viņam nav obligātais aifōns kabatā tāpēc padarot viņu par bez maz vai bezvērtīgu lauķi. Smārtfons ar lielo spožo ekrānu ir tieši tāds pats mazvērtības kompleksu ārstniecības līdzeklis kā agresīvā joslu maiņa uz ceļa un apdzīšana līkumā.

Autors: uldish (81.198.66.---)
Datums: 31/01/2012 14:19

Nezinu, kam tas "čuvstvo važnosķi" ir, vismaz lielākā daļa manu paziņu, kam ir tie gudrtelefoni, tos izmanto pēc pilnas iespējas.. man tas ir nepieciešams tieši tāpēc, ka ar to varu izdarīt vairāk, tapēc arī uz copi laižot ņemu to līdzi, lai zinātu, kur esmu, atzīmētu labas vietas un kā no tām tikt atpakaļ.. Diži izturīgs viņš varētu nebūt, bet tāpat ir kritis, putekļos bijis, bet vēl dzīvs.. LAiņus ar to netaisu vaļā tikai tāpēc, ka nav īsti tāda stūra, kur pieķert.. Gan mūziku paklausos, gan internetu izmantoju, kad un kur gribu, pa laikam arī kādam piezvanu.. Baterija gan ilgāk kā 2 dienas laikam netur, bet nav arī tādas vajadzības, jo pie elektrības 2 dienu laikā vienmēr var tikt.
Un, jā.. Man nav aifõns. Un nebūs..

Jauku dienu vēlot,
-Uldish-

Autors: uldish (81.198.66.---)
Datums: 31/01/2012 14:26

Bet no izturīgajiem zinu Nokia 3720.. Tas arī kurpnieka āmurīša vietā noderētu..
Man gan izdevās tādu nobeigt, bet iemeslus nenoskaidroju, varbūt vienkārši kaut kas sagāja pa īso vai baterija nomira, ieslēdzams vairs nav..

Jauku dienu vēlot,
-Uldish-

Autors: qwe (---.bn.ngn.lv)
Datums: 31/01/2012 14:51

aaaa
Ar ko tu atšķiries no smadzeņizskalota un mietpilsoņa?
Tu GPS telefona vietā izvēlies papīra karti un reizēm meklē pārdesmit minūtes kamēr atrodu tur adresi?... tā vietā, lai liela ekrāna meklēšanā ierakstītu adresi ar numuru un jau atrastos ceļā uz to.
Tu nepārskati offisa dokumentus vadot kādu projektu. Tu neej biroja meilā lai pārbaudītu e-pastu, kad neatrodies pie datora.
Tu neizmanto internetu telefonā, reizēs, kad tas ir vitāli svarīgi.
Bet kāpēc tu izmanto modinātāju telefonā, ja telefons ir domāts zvanīšanai nevis modināšanai? Var tak nēsāt rokas pulkteni. Ak jā, kāpēc tu skaties pulksteni mobīlajā, ja tas ir paredzēts tikai zvanīšanai? :D
Kāpēc tu izmanto kaukulatoru mobīlajā, ja kaukulatoru var paņemt līdzi iebāztu kabatā?
Kāpēc tu izmanto kontaktu sarakstu, ja var nēsāt līdzi piezīmju grāmatiņu? Mobīlais tak ir domāts zvanīšanai, vai ne?
Un ar šādu domāšanu noteikti tu neizmanto mobīlo, lai pārkonvertētu summas vai kur nu vel, lai apskatītot pasaules pulksteni vai vari zvanīt klientam ārzemēs astoņos no rīta.
Tu arī noteikti neizmanto diktafona iespēju, kad saruna ir nopietna, gara un ir vēlme pārskatīt sarunas detaļas vēlreiz.
Noteikti arī neizmanto taimeri vārot olas, jo tev ir laiks 5min stāvēt pie olām un tās uzpasēt. Melnajam strādniekam tak nevajag neko vairāk kā piecelties, paēst brokastis un braukt dzīt naglas.
Es varu atklāti pateikt, es neizmantoju uz visiem 100% smārtfonu. Bet uz saviem 30$ noteikti. Jā es neizmantoju biežāk kā reizi mēnesī fotokameru. Neizmantoju vairāk par 2% programmu kādas tiek piedāvātas. Neizmantoju radio vai mp3 biežāk kā 4x mēnesī svaru zālē. Atšķirība tāda, ka mans mobīlais sniedz man visas nepieciešamās lietas ērtākā formāta kā mazekrāna mobīlais un lai atvieglotu sev dzīvi un arī pelnītu naudu. Man ar tikai zvana funkciju ir par maz.
Jā nu apkopojot es pārliecināts ka 100% esmu bezsmadzeņu un tu attīstītākais cilvēks. :D

Autors: Aigi (193.178.150.---)
Datums: 31/01/2012 14:59

Vienīgais atzīstamais īstu vīru tālrunis ir Blackberry ;) Rekomendēju.

Bet, ja nopietni, tad triecien utt. izturīgie tālruņi ir jau pagātne. Cik skatos veikalos visiem ir stikla dispelji līdz malām, plāni, trausli, baterija ne sūda netur. Īstie riekstu sitamie vairs nav, jāmeklē kaut kur ss lietoti, vēl daudz maz līdzīgi ir satelīttālruņi, bet ar to apkalpošanu īsti nezinu kā ir.

Tā kā būs jāiet līdzi modei.

Autors: ivarinators (---.optika.lattelecom.lv)
Datums: 31/01/2012 15:09

Es iedomājos situāciju, un pieļauju, ka klusums drīzāk iestājās nevis dēļ tava kluča, kuru sviedi pret sienu, apbrīna, bet gan dēļ tā, ka viņi nevēlējās traumēt jau tā slimo cilvēku, kurš dzirdot par citu tehnoloģiski pārākajiem telefoniem, aiz dusmām svieda savu aizvēsturisko klausuli pret sienu (viņu izpratnē).

Autors: Vienstāvs (---.anonymouse.org)
Datums: 31/01/2012 15:27

Mēs ar kolēģi (kurš arī būvējas) pirmoreiz apskatot aifonu nospriedām, ka diezgan piemērots celtniecībai - nelīdīs smiltis starp taustiņiem.

Autors: Didzisp (78.84.100.---)
Datums: 31/01/2012 15:43

Strīds, vai vajag telefon visas tās modernās fīčas ir diezgan bezjēdzīgs. Cilvēki ir ļoti dažādi un arī viņu darbs, hobiji un atpūta atšķiras. Man piemēram nafig nevajag internetu telefona, jo, kad braucu ar autiņu, internetu lietot nevaru, bet visur kur aizbraucu internets jau priekšā uz normāla izmēra datora monitora. MP3 neklausos principā, jo tik zemas kvalitātes skaņu klausīties ir zem mana goda. Telefona iebūvetu fotoaparātu es uzskatu par pilnīgu sū** salīdzinājumā ar spoguļkamerām. Neredzu dzīvē pilnīgi nekādas vajdzības pēc GPS telefonā jo nevienu zivi dzīvē neesmu noķēris, u.t.t. Varat mani uzskatīt par galīgi atpalikušu cilvēku, bet mana Nokia 5110 pilnīgi apmierina Kautkad tiku akumulatoru nomainījis un vēl tagad trīs-četras dienas tura. Ja zinātu, ka varētu mūsdienās nopirkt tik pat izturīgu telefonu, gan jau nopirktu, bet visapkārt tikai dzirdu runas, ka atkal telefons nosprāga un japērk jauns. Es protams saprotu, ka firma Nokia būtu bankrotējusi, ja visi cilvēki būtu kā es :) Jā gribētos telefonu ar iebūvētu lukturīti. Tas man būtu simtreiz vajadzīgāks par interneta pieslēgumu :)

Autors: aae (87.246.174.---)
Datums: 31/01/2012 15:48

Ir lieliska aplikācija, kas ļauj smartfona diodes zibspuldzi izmantot kā lukturīti, bet nu tas tiešām nebūs priekš nokia 5110 lietotājiem :)

Autors: aaaa (---.csc.lv)
Datums: 31/01/2012 16:16

qwe: nekreņķējies, personīgi nevienam neuzbraucu, ja telefons ir vajadzīgs darba darīšanām, tad tas ir vajadzīgs, bet ko es gribēju pateikt, ka labi ja 1% smārtfōnu lietotāju tā iespējas tiešām ir nepieciešamas. Tagad tādu krāsainu mantiņu par vismaz 400 Ls vajag katram, lai barotu savu svarīguma sajūtu, vai skrietu līdzi baram, vai spēlētos. Interesanti, kurš darbs ir tāds, lai nevarētu uz e-pastu atbildēt vai nu esot pašā darbā, vai no mājas datora? Kas, visi tagad akcijas tirgo un katru sekundi miljoni iet gar degunu?

Pašreizējā: 2 no 5

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   **    **  ********  **      ** 
 ***   **  **     **   **  **      **     **  **  ** 
 ****  **  **     **    ****       **     **  **  ** 
 ** ** **  ********      **        **     **  **  ** 
 **  ****  **            **        **     **  **  ** 
 **   ***  **            **        **     **  **  ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727