UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Mazliet par iepirkumiem
Autors:
Jurgis
(78.84.198.---)
Datums: 01/02/2012 20:22
Sveiki vīri.
Vēlējos parunāt par iepirkumiem, Varbūt Jūs varetu padalīties pieredzē. Esmu zaļš gurķis šajā joma, Reģistrējies kā induviduālais komersants un esmu PVN maksātājs Parādu nav.Instrumenti un tehnika ir. Velos piedalīies kādā no pašvaldības iepirkumiem, bet nezinu, vai vērts. Cik liela konkurence. Tāpēc, gribēju uzzināt, kā tur ir ar līgumiem, avansiem, vai vispār man ir vērts to meiģināt. Apgrozāmo līdzekļu man gandrīz nav.
Vēlējos parunāt par iepirkumiem, Varbūt Jūs varetu padalīties pieredzē. Esmu zaļš gurķis šajā joma, Reģistrējies kā induviduālais komersants un esmu PVN maksātājs Parādu nav.Instrumenti un tehnika ir. Velos piedalīies kādā no pašvaldības iepirkumiem, bet nezinu, vai vērts. Cik liela konkurence. Tāpēc, gribēju uzzināt, kā tur ir ar līgumiem, avansiem, vai vispār man ir vērts to meiģināt. Apgrozāmo līdzekļu man gandrīz nav.
Re: Mazliet par iepirkumiem
Autors:
DsKs
(84.237.141.---)
Datums: 01/02/2012 20:45
Loti plasa tema,vai isuma sakot pasvaldibas garantijas maksajums ne vienu vien uznemumu Latvija pazudinajis :)
Ja nopietnak, tad pirmais kas bus nolikuma ir iepriekseja pieredze, talak jau aizies apgrozijums,sertifikati,utt.
Un ko nozime nav apgrozamie lidzekli?Neviens piegadatjs tadiem uz nomaksu neko nedos un tad pats parekini lielo rinki - noperc materialu,uzstadi vinu,procentesana notiek 1x menesi,naudina ienaks labakaj gadijuma vel pec menesa,tatad faktiski vismaz dienas 60 Tev ir javelk uz saviem lidzekliem.
Atklati sakot Tev butu aktualaks moments tikt kada uznemuma pasparne,kurs kaut kadu apsverumu del pats netiek gala ( vai ari negrib tiesi to profilu vai nemak ) ar saviem darbiem un tie talak tiek piespeleti Tev.Viens liels plus par labu Tev - jabut ir zemakam darba speka izmaksam.
Ja nopietnak, tad pirmais kas bus nolikuma ir iepriekseja pieredze, talak jau aizies apgrozijums,sertifikati,utt.
Un ko nozime nav apgrozamie lidzekli?Neviens piegadatjs tadiem uz nomaksu neko nedos un tad pats parekini lielo rinki - noperc materialu,uzstadi vinu,procentesana notiek 1x menesi,naudina ienaks labakaj gadijuma vel pec menesa,tatad faktiski vismaz dienas 60 Tev ir javelk uz saviem lidzekliem.
Atklati sakot Tev butu aktualaks moments tikt kada uznemuma pasparne,kurs kaut kadu apsverumu del pats netiek gala ( vai ari negrib tiesi to profilu vai nemak ) ar saviem darbiem un tie talak tiek piespeleti Tev.Viens liels plus par labu Tev - jabut ir zemakam darba speka izmaksam.
Autors:
DsKs
(84.237.141.---)
Datums: 01/02/2012 20:47
Protams pastav avansa maksajums no Pasutitaja puses ... bet domaju ne saja gadijuma
Autors:
:P
(---.bn.ngn.lv)
Datums: 01/02/2012 20:50
Tu tāds mazs ezis esi sacerējies, ka ielīdīsi valsts pasūtījumos? Aizmirsti. Tur viss jau ir sapiķots un arī likumdošana paredz tādus kā tevi izsviests no konkurences. Nezinu gan visus sīkumus būvnicībā. IT jomā visus, kam nav cik tur apgrozījums un cik tur algotu strādnieku ar darba algu virs vidējā, nogriež "ziemassvētku vecītis" pie saknītes un ja daudz spirinās atnāk onkuļi un piegriež arī skābekļa padevi. ;)
Autors:
Jurgis
(78.84.198.---)
Datums: 01/02/2012 21:04
Vāks pamatīgakais, baigais pesimisms,... Netaisos piedalīties nezcik verienīgos konkursos, bet tā, pamazām, ar telpu remontiem.... Dažām firmam kurām veicu kādus darbus, sākuma sarunāju avansu, vai viņi paši iepērk materiālus.. Tapēc domāju, ka iepirkumos būtu iespējams kas līdzīgs..Pašvaldībai, tak ar būtu izdevīgi... Bet varbūt ne... Nezinu tamdēļ jautaju.
Darbaspeka izmaksas protams man būtu zemas..
Vienkārši gribas ko jaunu izmeiģināt...
Darbaspeka izmaksas protams man būtu zemas..
Vienkārši gribas ko jaunu izmeiģināt...
Autors:
DsKs
(84.237.141.---)
Datums: 01/02/2012 21:15
Tev jau jauns pasakums bus iegut ar vien lielaku pasutijumu no ta pasa generaluznemeja,neredzu problemu stradat kada pasparne.
Uznemuma kura es stradaju precizi ta ari notiek,netiekam pasi gala ar darbiem,piespele 'maziem' vai jau pasa objekta sakumstadija vienojas ar 'mazo' par ligumcenu.Ir puikas kas sakuma nemas tikai ar darbu,materiali no musu puses gaja,sobrid jau ir atsperusies un jau var panemt ari dalu materialus uz sevi.
Un par Pasvaldibu objektiem nemaz isti nepriecajies,iespejams Tu nemaz nevari iedomaties ko tas aiz sevis velk lidz papiru izteiksme, kaut vai tas pats ikmenesa marazms ar izpildem.
Uznemuma kura es stradaju precizi ta ari notiek,netiekam pasi gala ar darbiem,piespele 'maziem' vai jau pasa objekta sakumstadija vienojas ar 'mazo' par ligumcenu.Ir puikas kas sakuma nemas tikai ar darbu,materiali no musu puses gaja,sobrid jau ir atsperusies un jau var panemt ari dalu materialus uz sevi.
Un par Pasvaldibu objektiem nemaz isti nepriecajies,iespejams Tu nemaz nevari iedomaties ko tas aiz sevis velk lidz papiru izteiksme, kaut vai tas pats ikmenesa marazms ar izpildem.
Autors:
Jurgis
(78.84.198.---)
Datums: 01/02/2012 21:23
Nu labi, kas un kā ar iespēju tikt zem kada "ģeneraļa" . Par tiem Jau arī ir dzirdētas viss visādas lietas par maksāšanu, bet kas nemeiģina, tam neka nav.
Tad, kur var uzzinat, ka kāds ģenerāluzņēmējs grib ņemt "apakšniekus".
Tad, kur var uzzinat, ka kāds ģenerāluzņēmējs grib ņemt "apakšniekus".