UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Nežūstoša līme?
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 13/06/2012 11:30
Brālēns meklē nežūstošu līmi kā uz skoča vai mušpapīra, lai ar kautko (laikam putu polietilēnu vtml) izlīmētu auto kabīni, līdzīgi, kā viens meklē šeit
[www.mastercity.ru]
88 līme un Hidroizols-L pārāk smirdēšot.
Tīklā neatradu vairāk kā kautkādus Герметик 51–Г–3, 51–Г–4, un mušpapīra receptes no etiķa un cukura...
[www.mastercity.ru]
88 līme un Hidroizols-L pārāk smirdēšot.
Tīklā neatradu vairāk kā kautkādus Герметик 51–Г–3, 51–Г–4, un mušpapīra receptes no etiķa un cukura...
Re: Nežūstoša līme?
Autors:
aaaa
(---.csc.lv)
Datums: 13/06/2012 12:33
Nežūstoša...lai pēcāk izdarītu ko? Silikons?
Jāskatās 3M mājaslapā - viņiem ir visādas līmes spray-baloniņos, arī nežūstošas, ja nemaldos.
Alternatīva - plāns divpusējais skočs.
Jāskatās 3M mājaslapā - viņiem ir visādas līmes spray-baloniņos, arī nežūstošas, ja nemaldos.
Alternatīva - plāns divpusējais skočs.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 13/06/2012 15:55
Es arī uzreiz iedomājos plāno divpuslīmējamo putuplastiņu no kancelejas precēm (vēlāk googlē atradu, ka tādam jābūt arī autoveikalos), bet brālēnam laikam vajag daudz un viņš grib pervējamu, tipa:
"ЭТИКОН-3" - невысыхающий клей, предназначенный для наклеивания этикеток на тару из полиэтилена и полипропилена. Может служить в качестве клеящей основы при производстве самоклеющихся этикеток.
Man pašam mājās pie krēsla putupolietilēns līmēts ar 88, citiem tā aplīmēta vanna. Domāju, par 88 (ilgstošu) toksiskumu viņš satraucas nepamatoti.
"ЭТИКОН-3" - невысыхающий клей, предназначенный для наклеивания этикеток на тару из полиэтилена и полипропилена. Может служить в качестве клеящей основы при производстве самоклеющихся этикеток.
Man pašam mājās pie krēsla putupolietilēns līmēts ar 88, citiem tā aplīmēta vanna. Domāju, par 88 (ilgstošu) toksiskumu viņš satraucas nepamatoti.
Autors:
umka
(84.38.142.---)
Datums: 13/06/2012 16:38
Ja nemaldos WURTH tirgo līmi aerosola balonos!
Autors:
Rx
(91.188.39.---)
Datums: 13/06/2012 16:53
Te ir ko izvēlēties, pat sakrīt uzdevums: Auto apšuvuma līmēšanai: [www.autoera.lv] un te: [www.tscauto.lv] Varbūt ka noder.