UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Mājas remonts, un celtniecība!
Autors:
Arny
(81.198.144.---)
Datums: 27/06/2005 03:43
Sveiki! šajā vasarā centīšos izremontēt 2stāvu, man māja skaitas pusotra stāvīgā, domāju nojaukt otro stāvu un pa jaunu celt, plāns jau gatavs tikai domāju kur pirkt materiālus! Vai varat ieteikt kur būtu visizdevīgāk un labāk(ieteikumus pēc pieredzes ) iegādāties materiālus??? un esmu dzirdējis ja pasūta caur firmu var dabūt lielākas atlaides??? vai ta ir???
Re: Mājas remonts, un celtniecība!
Autors:
cigoriņš
(81.198.129.---)
Datums: 27/06/2005 06:41
Kāpēc tev ienāca doma nojaukt otro stāvu,tikai tāpēc ka doma tāda(iemesls?)?
ja ir fantāzijas trūkums,pasauc palīgā dizainru.Viņi pasauli redz savādāk,tici man ,tev patiks viņu gaume.Vēl;;;neskaiti naudu ja ej uz mērķi(vienu reizi uz krogu neaiziesi,tas pats sanāks).
Vēl;;;Atsakies no domas nebūs problēmu.
vēl;;ņem tos meistarus kas zina savu cenu(draugi palīdzēs atrast labākos=kaut tagad sezona....)
ja ir fantāzijas trūkums,pasauc palīgā dizainru.Viņi pasauli redz savādāk,tici man ,tev patiks viņu gaume.Vēl;;;neskaiti naudu ja ej uz mērķi(vienu reizi uz krogu neaiziesi,tas pats sanāks).
Vēl;;;Atsakies no domas nebūs problēmu.
vēl;;ņem tos meistarus kas zina savu cenu(draugi palīdzēs atrast labākos=kaut tagad sezona....)
Autors:
Arny
(81.198.144.---)
Datums: 28/06/2005 03:13
Cigorin nu tu man pastastiji murgu! =] man jau sen ir projekts otrajam, stavam, kurs celsies par 1,4m uz augsu un jumta slipne pagriezisies pa 180 gradiem savadak! =] ieksa jau ir izdomata, man rados ir dizainere taka problemas nav =] nu ko man jautajums bija tads, kuru buvmateriala veikalu varat ieteikt pec pieredzes, kurs ir visizdevigakais cenu zina?????
Autors:
cilvis
(83.136.143.---)
Datums: 28/06/2005 04:04
Nu dod ziņu ar vēlmēm un apjomiem man uz mailu