UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ievākšanās jaunā dzīvoklī. Kas nepieciešams.
Autors:
:P
(---.bn.ngn.lv)
Datums: 21/08/2012 13:01
Ir dzīvoklis ar balto apdari. Tiks ņemts hipotekārais kredīts.
Kas ir nepieciešams, lai varētu jau ievākties dzīvoklī? Cik saprotu, dzīvoklī bez iekārtotas vannasistabas dzīvot nedrīkstot.
Kas ir nepieciešams, lai varētu jau ievākties dzīvoklī? Cik saprotu, dzīvoklī bez iekārtotas vannasistabas dzīvot nedrīkstot.
Re: Ievākšanās jaunā dzīvoklī. Kas nepieciešams.
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 21/08/2012 13:07
Izskatās, ka tā baltā apdare stipri eifēmiska pelēkā, ja reiz santehnikas nav. Lai sāktu dzīvot, pietiek ar poda, izlietnes un duškabīnes uzstādīšanu un pievienošanu trubām. Vēl plīts virtuvē par skādi nenāks. Pārējais no gribētā komforta līmeņa atkarīgs. Lai būtu "kā pie baltajiem cilvēkiem", būs intensīvi jāpastrādā visai ģimenei (vairāk kā 2 darbaspējīgiem personāžiem) kādas pāris nedēļas no agra rīta līdz guļamlaikam(atvaļinājums), profesionālu apdarbnieku pieaicināšana kompānijā procesu stipri atvieglotu, varbūt pat drusciņ paātrinātu.
Autors:
:P
(---.bn.ngn.lv)
Datums: 21/08/2012 13:28
Tagad baltā arī skaitās agrākā pelēkā. Un agrākā baltā skaitās pilna apdare.
Man gan ir nojausma, ka pelēkai ir jābūt līdz izlīdzinātām sienām, bet izskatās, ka arī tā nav nolīdzināta plus vēl jānojauc viena starpsiena. Nu tātad - teiksim apdare ir kaut kas sliktāks par balto.
Man tieši interesē tas aspekts, kas un kā kontrolē ievākšanos dzīvoklī. Pēc idejas, es kad nopērku, varu taču vākties iekšā un paralēli visu remontēt. Podu uzlikt un pievienot tā pat kā izlietni neaizņemtu vairak par 1h, bet vai vispār drīkst ievākties tur, kur dzīvoklī nav vide apdzīvošanai sakārtota?
Man gan ir nojausma, ka pelēkai ir jābūt līdz izlīdzinātām sienām, bet izskatās, ka arī tā nav nolīdzināta plus vēl jānojauc viena starpsiena. Nu tātad - teiksim apdare ir kaut kas sliktāks par balto.
Man tieši interesē tas aspekts, kas un kā kontrolē ievākšanos dzīvoklī. Pēc idejas, es kad nopērku, varu taču vākties iekšā un paralēli visu remontēt. Podu uzlikt un pievienot tā pat kā izlietni neaizņemtu vairak par 1h, bet vai vispār drīkst ievākties tur, kur dzīvoklī nav vide apdzīvošanai sakārtota?
Autors:
Dzindzis
(---.mt.lv)
Datums: 21/08/2012 13:59
Drīkst ,alā arī drīkst dzivot :))
Autors:
eb
(80.233.222.---)
Datums: 21/08/2012 14:09
no personīgās pieredzes - ja ievācas šitādā šitādā pusgatavā pasākumā, tad līdz galam tas diez vai kādreiz tiks pabeigts.
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 21/08/2012 19:18
Formāli - vai ēka ir nodota ekspluatācijā? Vai dzīvoklis nodots ekspluatācijā (tur ar tām melnpelēkajām apdarēm kaklu var lauzt ne skaidrībā tikt). Vai kaimiņi jau pilnvērtīgi dzīvo un cik % to pilnvērtīgo kaimiņu no visas ēkas un sekcijas?
Radinieki Mārupē kādu mēnesi intensīvi rāvās pieaicinot visus ieinteresētos radus un pat profesionāļus. Pirmkārt bija jālīdzina un jāslīpē sienas. Grīdām tikai betona pamatne bija. Visa santehnika, virtuves iekārta.
Radinieki Mārupē kādu mēnesi intensīvi rāvās pieaicinot visus ieinteresētos radus un pat profesionāļus. Pirmkārt bija jālīdzina un jāslīpē sienas. Grīdām tikai betona pamatne bija. Visa santehnika, virtuves iekārta.
Autors:
alise34
(---.warlock.lv)
Datums: 21/08/2012 20:28
Vai tad katru dzīvokli atsevišķi nodod ekspluatācijā? Mums bija dzīvoklis ar nešpaktelētu reģipsi, bez podiem un ūdens krāniem. Un ar kredītu. Nekur nekas nebija jānodod. Māja kopumā gan tika nodota, bet tas bija iepriekš.
Autors:
DsKs
(91.105.92.---)
Datums: 21/08/2012 21:20
musu kantorim vairums ligumos figure faktiski visa tiklu instalacija un santehnika iet vispar ka atseviska opcija, reiziem to dara musejie,reizem vispar cits kantoris ... reizem tikai uzstadisanas izmaksas iet liguma, reizem vispar tur ir pilniba tuksas pozicijas ... attiecigi maja tiek nodota ar ta saucamo balto apdari un domaju pasu nodosanas momentu izskir tiesi tas liguma nianses - ir bijis paredzets tur uzstadit santehniku vai tas moments notiek pec tam, kad jau ir vienosanas ar klientu par attiecigu brendu,utt ...
Autors:
DsKs
(91.105.92.---)
Datums: 21/08/2012 21:26
shema atskiras protams pasvaldibu iestades, visam jabut pabeigtam - tur ir kaut kada projekta noteikta marka un protams piebilde - vai analogs ... kaut gan piemeklet piemeram podam kaut kadu alternativu ir pasmagi un samera diskutejami ... pec noklusejuma logiski tiek iemaukts letais gals ...
Autors:
magnumservice.loan@gmail.com
(178.16.22.---)
Datums: 26/09/2013 07:59
Magnum dienests un aizdevumu piedāvā aizdevuma pakalpojumus liels galā jūs nevarat pretoties ar procentu likmi 3%, tāpēc sazinieties ar mani tieši tagad pieteikties visus aizdevumu veidu uz jebkuru vietu pasaulē, mēs piedāvājam labāko un viegli aizdevumu veidus, sazinieties ar mani tagad, izmantojot