UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Guļbūvju salaiduma vietu aizdrīvēšana.
Autors:
kurmisz
(---.bitemobile.lv)
Datums: 10/12/2012 13:27
es darīju tā - nopirku vairākus ruļļus linu lentu sagrieztu 10 cm platumā. laikam 3 ls maksāja. ar aso nazi pārgriezu uz pusēm apmēram 2 metrīgās lentēs un lēna garā ar smalku, elastītgu špakteļlāpstiņu škirbās bakstīju iekšā. tā linu lenta ļoti labi turās sabakstīta baļķu salaidumu vietās. jau divus gadus turas un nekrīt ārā. skatam arī nav ne vainas. apstrādāju pērtuvi pirtī un priekštelpu. turklāt tā lenta ļoti labi žūst. pat itkā mitros stūros pie grīdas vis sauss zem tās.
Autors:
Endijz
(80.232.213.---)
Datums: 10/12/2012 15:27
Es laukos klētī atradu linu pakulas no pēckara laikiem, piekrāvu pilnu bagāžnieku 3golfam un vakar sāku bakstīt spraugās. Ļoti labi un samērā viegli to dabūt starp spraugām, daru to ar nazi, nav ne vainas, turklāt to var iedabūt pat starp 2mm lielām spraugām.
Cerams, ka pietiks, jo vairāk man tādu nav un diez vai vispār kkur šajos laikos var iegādāties! :)
Cerams, ka pietiks, jo vairāk man tādu nav un diez vai vispār kkur šajos laikos var iegādāties! :)
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 10/12/2012 15:39
Vēl pirms pāris gadiem "Larelini" veikalā Rīgā varēja pasūtīt maisos, bet, aizbraucot uz Jelgavu, varētu dabūt vēl lētāk kautkādu spoli (vtml ar piekabi vedamu apjomu).
Autors:
zhuks
(80.232.185.---)
Datums: 10/12/2012 16:42
Pakulas Rēzeknē tirgo.
Autors:
AndrisL
(195.13.201.---)
Datums: 05/02/2013 13:10
Labdien.
Vai frēzbaļķu kaķējuma vietas ir iespējams papildus nodrīvēt ar pakulām, jo tur ir W veida savienojums, konstruktīvi necaurpūšams. Un vai vērt to darīt, ja tā ir stāvējusi 2 gadus?
Skat 2 bildi: [gimenesmaja.blogspot.com]
Jautājums arvien ir aktuāls, jo frēzbaļ'ji no ārpuses ir jau apdarināti - nokrāsoti, atliek iekšējā apdare.
No iekšas slīpēt un lakot?
Andris.
Vai frēzbaļķu kaķējuma vietas ir iespējams papildus nodrīvēt ar pakulām, jo tur ir W veida savienojums, konstruktīvi necaurpūšams. Un vai vērt to darīt, ja tā ir stāvējusi 2 gadus?
Skat 2 bildi: [gimenesmaja.blogspot.com]
Jautājums arvien ir aktuāls, jo frēzbaļ'ji no ārpuses ir jau apdarināti - nokrāsoti, atliek iekšējā apdare.
No iekšas slīpēt un lakot?
Andris.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.96.---)
Datums: 05/02/2013 13:38
No vienas puses, visur, kur ir caurums, var kautko iebāzt. No otras puses neiebāzīsi tālāk par pirmo līkumu. Tāpēc es apsvērtu variantu visus vainagus izcilāt un salikt pakulu lentas normāli visā rievu platumā.
Autors:
AndrisL
(46.109.184.---)
Datums: 05/02/2013 21:21
Izcilāt vainagus. Viegli pateikt, grūti izdarīt. Protams. ka tas būtu ideālākais variants, taču vai nepieciešams, jo ir darbietilpīgi un ne lēti? Viens cilvēks to neizdarīs. Stāvot aiz sienas vējainā laikā tā kā nepūš cauri.
Iekša laka, lai ir tvaik-necaurlaidīgs pārklājums?
Iekša laka, lai ir tvaik-necaurlaidīgs pārklājums?
Autors:
Vienstāvs
(212.93.105.---)
Datums: 05/02/2013 21:36
Šeit forumā jau tikuši apspriesti chinking materiāli - īpaši elastīgi pie koka līpoši akrila hermētiķi.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.105.---)
Datums: 05/02/2013 21:40
Un ja tā ir tikai dažus cm biezu brusu būdele, tad pirtij es vēl no iekšas uz āru liktu klāt apšuvuma dēļus, gaisa spraugu, foliju un varbūt pat vēl siltinājumu a ļa isoplaat.
Autors:
qq
(87.110.100.---)
Datums: 05/02/2013 21:59
Pašlaik Lāčplēša 55 remontē kādus 150 g vecu guļbūvi un tur var redzēt, ka starp taisnstūra šķērsgriezuma ārsienu blankām nav vispār nekāda blīvējuma, jo viņas pieguļ absolūti. Vēl vienā vietā pagājušo nedēļu Rīgā redzēju(Skolas vai Baznīcas ielā). Nav blīvējuma, jo nevajag, jo nav vispār nekur spraugu. Hermētiski. Un vēl dažas detaļas tik precīzi, ka liekas kā priekš kāda Ginesa rekorda taisīts, bet tas tak visus šos gadus stāvējis zem dēļu apšuvuma. Varbūt pašā sākumā nebija apšuvuma...
Pašreizējā: 3 no 3