UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Bosch GKS 190 rokas ripzāģis
Autors:
Vienstāvs
(212.93.96.---)
Datums: 24/01/2013 14:10
Man gan šad tad nākas ko gareniski pazāģēt, bez tam ripzāģa kaifs ir tas, ka nav jānostiprina detaļa. Diezgan bieži pieskrienu, lai kautko nošņāptu, kaut vai ar roku trīces precizitāti...
Autors:
Didzisp
(87.110.18.---)
Datums: 24/01/2013 14:43
Es arī piekrītu aaaa, daudz vajadzīgāks ir stacionārs leņķzāģis un formatzāģis. Precizitāte būs lielāka nekā ar trīcošu roku mēģināt "staba galā" nozaģēt kautko zem leņķa. "Staba galā" vieglāk izmantot husi vai elektrisko ķēdes zāģi, jo tāpat neko precīzi nepiezaģēsi. Ja vajag precīzi, tad jaņem talkā vecais labais rokas fuksītis. Man vēl no krievulaikiem stāv REBIR rokas zāģis un nu dikti reti to nākas izmantot, lai neteiktu,ka vispār neatceros, kad bija pēdejā reize :)
Autors:
khe
(46.109.173.---)
Datums: 24/01/2013 14:50
Vienstāvs:
Kāda tam šepakam leņķa fiksācija. Piem Metabo iekš Depo ir diezgan draņķīga, jo stiprinās abos galos - var nostiprināt vairāk, vai mazāk savērptu :)
Kāda tam šepakam leņķa fiksācija. Piem Metabo iekš Depo ir diezgan draņķīga, jo stiprinās abos galos - var nostiprināt vairāk, vai mazāk savērptu :)
Autors:
Vienstāvs
(212.93.96.---)
Datums: 24/01/2013 15:05
Manējam abos galos jāskrūvē vaļā un ciet, bleķi nav biezi un savērpt (tā, lai sirpjveida pipuks izlien sāņš no ripas) "nebūtu problēmu". Tomēr pagaidām nav bijusi vēlme pēc papildu stiprinājumiem. Ir, protams, biezāki šepaki un citi, pat ar četrciparu cenu. Depo ilgi stāvēja viens ar vismaz 1 cm biezu virsmu.
Pašreizējā: 2 no 2