UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Regipsis vai apmetums?
Autors:
Piparz
(62.85.3.---)
Datums: 13/09/2005 22:39
Reonteeju dzivokli kiegelu hrushchovkaa. Sienas ir apshuutas ar regipsi, kursh ir briesmiigaa staavoklii ( vietaam bijis apludinaats, naglu caurumi u.t.t.) Domaaju pleest nost, bet nezinu, ko dariit labaak. Atkal veikt apdari ar regipsi vai varbuut apmest un izliidzinaat! Cik saprotu, tad ar regipsi sanaaks daargaak, bet vai tas ir labaaks!
Re: Regipsis vai apmetums?
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 13/09/2005 23:21
reģipša variantā ir iespēja siltināt no iekšpuses.
ja visa māja ir nosiltināta no ārpuses, tad tas nav aktuāli.
ja visa māja ir nosiltināta no ārpuses, tad tas nav aktuāli.
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 13/09/2005 23:23
es domāju - ārsienas.
ja nevajag ideāli taisnas starpsienas un stūrus tad var apmest.
ja nevajag ideāli taisnas starpsienas un stūrus tad var apmest.
Autors:
Dim
(80.233.156.---)
Datums: 14/09/2005 00:01
Nebus viegli atraast meistaru kas tev vares sienu apmest tik pat gludi kaa izskatas regipsis. Darbs noteikti maksas vairaak.
Regipsis sanaaks letak un aatraak.
Lietderiigi izmantot apmetumu ja materialaa paterinsh bushot neliels, tobish kad siena jau izskatas peec taisnas :)
-
Siltinajums no iekshpuses tas nav pareizi, apskaties kadas tehnologijas piedava lietot siltinajuma razhotaji, man liekas neesmu redzejs siltinajuma no iekshpuses. Neesnu gudrinieks bet varu izstastiit kapec...
Regipsis sanaaks letak un aatraak.
Lietderiigi izmantot apmetumu ja materialaa paterinsh bushot neliels, tobish kad siena jau izskatas peec taisnas :)
-
Siltinajums no iekshpuses tas nav pareizi, apskaties kadas tehnologijas piedava lietot siltinajuma razhotaji, man liekas neesmu redzejs siltinajuma no iekshpuses. Neesnu gudrinieks bet varu izstastiit kapec...