UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Iekšdurvis
Autors:
Enrike
(178.16.22.---)
Datums: 06/06/2013 08:36
Gribu dzirdēt citu viedokli , šajā jautājuma neesmu speciālists :O) . Beidzot esmu saņēmies majā likt iekšdurvis - dabūju galdniecību ,cena uz pasūtījumu : ozola finierējums 0,6mm + beice + plātā kārba 225mm + kleides + furnitūra + darbs = 250Ls/gab
Jautājums : vai cena šim brīžam ir adekvāta ,un kādas nianses jāzin ?
Jautājums : vai cena šim brīžam ir adekvāta ,un kādas nianses jāzin ?
Re: Iekšdurvis
Autors:
alrumee
(178.16.22.---)
Datums: 06/06/2013 09:34
Es arī ilgi meklēju labāko variantu iekšdurvīm, tagad dažas jau ir ieliktas, dažas vēl top. Pasūtīju ozola durvis no vienas galdniecības Preiļos. Cena ar kleidēm no abām pusēm, bez furnitūras, bez ielikšanas, bez pārklājuma - 190-200Ls. Bez pārklājuma tāpēc ka viņi piedāvāja tikai lakotas, man vajadzēja eļļotas, to izdarīju pats, ozols ļoti vienkārši un labi eļļojas. Ieliku arī pats.
Durvju cenā ko piedāvā galdniecības parasti ir iekļauta vislētākā furnitūra, ja tā apmierina tad ok, man eņģes un rokturi sanāca ap 30Ls par komplektu, lētākus ar labu kvalitāti es nevarēju atrast.
Svarīgi ir arī kāda ir finierēto durvju konstrukcija, ir kartona durvis ar ozola finierējumu, ļoti vieglas, slikti skan kad piesit :) Galdniecībā gan visdrīzāk izmanto skaidu plāksni kas ir daudz labāks variants.
Durvju cenā ko piedāvā galdniecības parasti ir iekļauta vislētākā furnitūra, ja tā apmierina tad ok, man eņģes un rokturi sanāca ap 30Ls par komplektu, lētākus ar labu kvalitāti es nevarēju atrast.
Svarīgi ir arī kāda ir finierēto durvju konstrukcija, ir kartona durvis ar ozola finierējumu, ļoti vieglas, slikti skan kad piesit :) Galdniecībā gan visdrīzāk izmanto skaidu plāksni kas ir daudz labāks variants.