UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Rīkstnieks
Autors: soseds2 (178.16.22.---)
Datums: 10/06/2013 14:39

Nav īsti laika meklēt un esmu slinks veco topiku meklētājs par rīkstniekiem. Varbūt kāds var ieteikt kādu labu un pārbaudītu ūdens meklētāju:). Gribēju iedzīt spici mazdārziņa teritorijā.Tas ir Ropažu rajonā. Pašlaik lietojam ūdeni no grāvja tehniskām vajadzībām, gribētos civilizēti.
Paldies, ja kāds var ieteikt!

Re: Rīkstnieks
Autors: qwertys__ (178.16.22.---)
Datums: 10/06/2013 16:54

Drošības pēc paņem 3 rīkstniekus, nesakot iepriekšejo punktus. Un vēl pajautā, lai norāda katrs, kur nav jēga dzīt. Un pie reizes izsludini totalizātoru un loterijas. Varēsi no ievāktās summas dzīt 3x. :D

Datums: 10/06/2013 21:34

Paldies! Izskatās ka totalizatoru esi rīkojis pats ;)

Autors: parks2007 (178.16.22.---)
Datums: 10/06/2013 21:41

Galvenais neaicini Ēriku ar meitu - es uzaicināju,samaksāju par neko un īsti nesapratu vai viņi ir krāpnieki vai vienkārši nav viņiem dotības pietiekamā ļīmenī....,bet vispār process-šovs par paša naudu interesants,man bija četri gabali un nevienam nesakrita un tu tik maksā katram pa 20lvl.......

Datums: 10/06/2013 22:11

Šeit building lv atradu saiti tikai uz Aivaru Kiršpili.

Autors: hm (178.16.22.---)
Datums: 10/06/2013 22:22

Es ari varu pa 20ls noradit punktu zeme ;)

Autors: hm (178.16.22.---)
Datums: 10/06/2013 22:26

Tepat foruma un youtube ir video,ka var pats ieskalot spici. Eksperimente tik ilgi kamer der. Ja
mals,tad gan cabigak.

Autors: khe (178.16.22.---)
Datums: 11/06/2013 00:37

Āderu meklētāji labāk norādīs sliktos enerģētiskos laukus un taml. Cik nācies runāt ar zemes urbinātājiem(praktiķiem, kas to dara reāli), tad viņi prasa parādīt vietu, kur saimniekam ērtāk ierīkot urbumu, spici, vai kur ērtāk ierakties, lai aizvadītu rores tālāk. Par āderu esamību, vai neesamību parasti šie toleranti atrunājas ar ģeoloģiskās izpētes datiem. Tur, kur ledus šļūdonis ir izstūmis ieplaku 100m dziļumā, var seklāk tik virsūdeņus savākt, bet tur, kur tik 12m, tur arī ieliek spici(ja māls un nav sekls dolomīts). Kur smiltis, tur vispār ūdens ir visur, tik šur tur sliktāks, šur tur labāks. Dolomītā vāc no tā plaisām, vai arī no horizonta zem tā.

Autors: Vienstāvs (178.16.22.---)
Datums: 11/06/2013 08:12

Man gan bija situācija, kad rīkstnieka A (kurš meklēja un atzīmēja punktus) norādītajā vietā bija tikai māls, kurā es izraku šahtu, ko vēlāk nācās aizbērt, kamēr 15 m tālāk rīkstnieka B un niedru pudura norādītajā vietā tādā pat dziļumā atradās ūdeni nesošs dolomīta akmeņu slānis ar smiltīm. Rīkstnieks B bija krustpilietis Imants Kalniņš. "Āderes", ko viņš meklēja un atrada, nebija nedz līnijas ar platumu 0, nedz taisnas joslas ar platumu līdz pāris metriem, bet tādi kā dīķveida koncentriskas formas plankumi ar izmēru no vairākiem metriem līdz dažiem desmitiem metru. Par dziļo urbumu rīkstošanu ir dzirdēts gan nē, gan jā:
[www.george-applegate.co.uk]

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **  **  **  **     **  **     **  **     ** 
 **        **  **  **  **     **  **     **  **     ** 
 **        **  **  **  **     **  **     **  **        
 **    **  **  **  **  **     **  **     **  **        
  ******    ***  ***   ********   ********   **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727