UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Logi
Autors: Intars (---.112.lv)
Datums: 20/09/2005 16:19

Labdien. Padalieties lūdzu ar informāciju, kur ir labi, kvalitatīvi un cenas ziņā atbilstoša koka pakešu logi.
Paldies

Re: Logi
Autors: G (84.237.243.---)
Datums: 20/09/2005 17:03

Savējos iegādājos pie DEKA JM Mārupē, ja ir interese, zvani - 9231904 Ervīns Linkums

Autors: Lobziks (80.232.228.---)
Datums: 20/09/2005 18:58

Psūtīju sia ARBO Venspilī t.3626109; 3695277;
arbo@#$%&apollo.lv Tur zēni nupāt kā palaiduši jaunu līniju par 2mlj. - rezultātā viss, ko var logiem piedāvāt tur ir , arī labā kvalitātē.
Noklausījāmies 2st. lekciju pie paziņas, kas jāņem vērā logiem - izrādās ne tik vienkārši. rezultātā izvēlējāmies šos (2blīvgumijas, leņķa rād. malām nevis 2mm, bet 6mm.-t.i. vienmērīgāk beice, krāsa tiek virsū.)
No lētā gala sakarīgi vēl bija "Līvānu mājas un logi", tepat Ulmaņa gatvē "LDM koks"6.st.
Nu tāds nu mans viedoklis. Bet katram jau tās prioritātes citas, tā kā tas kas man bija svarīgs, varbūt Tev nesvarīgs.

Autors: v_t (195.13.178.---)
Datums: 20/09/2005 23:15

vai 3 stiklu logus arī piedāvā?

Autors: martell (159.148.190.---)
Datums: 21/09/2005 05:24

SIA "Staļi" Cēsīs. Gala beigās sanāca tikai ~7% dārgāki kā Deka JM. Par Arbo nebiju dzirdējis, bet jau ilgu laiku runas biju dzirdējis starp profesionāļiem, ka Staļiem ir labākā ražošanas līnija. Tāpēc arī pats izvēlējos tur. Kvalitāte tiešām ir laba, man personīgi nebija, kur piekasīties.

Autors: Mura (---.ultranet.lv)
Datums: 28/09/2006 19:54

Par Staļiem varu teikt, ka viņiem ir labi logi. Bet atradu firmu kas piegādā koka logus no Vācijas.Man ļoti patika,pilnīgi jauna tehnoloģija, augsta kvalitāte. Tur klāt logi speciāli krāsoti(plaša izvēle) nevis beicēti. Tur piedāva arī paketes ar 3 stikliem un vēl visādām ekstrām.Viņiem ir arī koka alumīnija logi un ar visāda veida pārlājumiem (koka, akmens....)Cik zinu viņi ir lielas Vācu rūpnīcas pāstāvji Latvija. Cenas ko man aprēķināja ir atbilstošas kvalitātei un tam ko viņi piedāva (protam ja tu vēles kvalitāti) arī piegāde ir tikai 4-5 nedāļas .Firmu sauc Doflat, atradu viņus. www.zl.lv.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **  **  **        **  **     **        **  **    ** 
 **  **  **        **  **     **        **      **   
 **  **  **        **  **     **        **     **    
 **  **  **  **    **  **     **  **    **    **     
 **  **  **  **    **  **     **  **    **    **     
  ***  ***    ******    *******    ******     **     

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727