UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Meklēju sponsoru,lūdzu palīdziet cik ir iespējams !
Autors:
Krista.S.
(178.16.22.---)
Datums: 04/01/2014 18:23
Labdien! Meklēju sponsorus, kuri varētu palīdzēt man finansiāli, lai varētu tikt uz treniņnometni , lai varētu pienācīgi sagatavoties pasaules junioru čempionātam vieglatlētikā, kurš notiks šī gada vasarā ASV. Jau iepriekš paldies par atsaucību!
Meklēju sponsorus kuri varētu nedaudz finansiāli atbalstīt!
Autors:
andruha2221
(178.16.22.---)
Datums: 31/01/2014 16:16
Meklēju sponsorus kuri varētu nedaudz finansiāli atbalstīt!
Cenšos sākt profesionāli nodarboties ar distanču slēpošanu...līdz šim esmu bijis daudzkārtējs gūlbenes čempions....neskaitāmas reizes arī esmu kāpis uz goda piedestāla LV līmenī. 2 gadus pēc kārtas esmu bijis Latvijas 2vietas ieguvējs kopējā rangā, un vienu reizi arī 3šais! bet pietrūkst nedaudz finanšu, zinu kad rezūltāti var būt 2reiz labāki!! lūdzu palīdziet!1;)
Cenšos sākt profesionāli nodarboties ar distanču slēpošanu...līdz šim esmu bijis daudzkārtējs gūlbenes čempions....neskaitāmas reizes arī esmu kāpis uz goda piedestāla LV līmenī. 2 gadus pēc kārtas esmu bijis Latvijas 2vietas ieguvējs kopējā rangā, un vienu reizi arī 3šais! bet pietrūkst nedaudz finanšu, zinu kad rezūltāti var būt 2reiz labāki!! lūdzu palīdziet!1;)
Re: Meklēju sponsoru,lūdzu palīdziet!!!!!
Autors:
aidis
(178.16.22.---)
Datums: 16/02/2014 15:06
Meklēju sponsoru betona betona ražotnē,,visāda veida betona priekšmetu ražotnē,,sākot ar žogu stabiem un beidzot ar betona zārkiem īpašiem pasūtījumiem +37122194770
Autors:
Vārds
(178.16.22.---)
Datums: 31/05/2014 13:51
Sveiki, meklējam sponsoru priekš Ghetto games komandas, rezultāti ir labi un summa kas jāsponsorē ir maza, bet reklāma ļoti laba, jo piedalamies visos Ghetto games turnīros, arī tie kas ārpus Rīgas. siikaka info epastā fakenick2 [at]inbox.lv
Visu sarunāsim!
Visu sarunāsim!
Autors:
Enriko
(178.16.22.---)
Datums: 07/06/2014 12:56
Sveiki!
Interesē rīkstnieka pakalpojumi priekš pirts būvniecības un, iespējams, apiet pārējo saimniecības teritoriju. Vēlams būtu ne tālāk kā 100km no Aizkraukles rajona.
Interesē rīkstnieka pakalpojumi priekš pirts būvniecības un, iespējams, apiet pārējo saimniecības teritoriju. Vēlams būtu ne tālāk kā 100km no Aizkraukles rajona.
Autors:
Svetlana
(178.16.22.---)
Datums: 26/02/2015 21:31
Mekleju sponsoru berna arstešanai .Ludzu!!!!!!!
Autors:
Didzis pomerancis
(85.10.211.---)
Datums: 15/06/2016 19:36
Meklēju sponsoru kurš varetu atblstīt finanseliali mani atoskolas kursiem,kaut vai tikai daļēji,būšu ļoti pateicigs jums.
Pašreizējā: 2 no 2