UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Akmens masas virsmas
Autors:
RobErts123
(178.16.22.---)
Datums: 30/04/2014 18:40
Vai kāds labs cilvēks var mani ievest lietas kursā, par akmens masas virsmām, lūdzu?
Mani interesē sekojoši pamata jautājumi:
- Kur vislabāk Latvijā pirkt, skatoties no cenas/kvalitātes viedokļa;
- Vispārīgs akmens masu iedalījums (nu nezinu, - tipa mākslīgās, dabīgās, "šķidrās", utt);
- Akmens masas cenas vispārīgos vilcienos, atkarībā no tipa;
- Vai akmens masas virsmu var montēt ārā Latvijas klimatiskajos apstākļos, tipa vasaras nojumē?
- Akmens masas virsmas apstrāde mājas apstākļos, tipa- "maliņu līmēšana", "zāģēšana"; gabalu savienošana.
Un visbeidzot, ieguglējot Tēmas nosaukumu izleca 3050 x 600 x 50 mm virsmas cena 715 EUR. Vai tas ir OK? Pavērojot, cik Latvijā salīdzinoši maz ir šādas virsmas, salīdzinot ar pārtikušo Eiropu, nebrīnīšos, ka varbūt tāda cena ir OK.
Mani interesē sekojoši pamata jautājumi:
- Kur vislabāk Latvijā pirkt, skatoties no cenas/kvalitātes viedokļa;
- Vispārīgs akmens masu iedalījums (nu nezinu, - tipa mākslīgās, dabīgās, "šķidrās", utt);
- Akmens masas cenas vispārīgos vilcienos, atkarībā no tipa;
- Vai akmens masas virsmu var montēt ārā Latvijas klimatiskajos apstākļos, tipa vasaras nojumē?
- Akmens masas virsmas apstrāde mājas apstākļos, tipa- "maliņu līmēšana", "zāģēšana"; gabalu savienošana.
Un visbeidzot, ieguglējot Tēmas nosaukumu izleca 3050 x 600 x 50 mm virsmas cena 715 EUR. Vai tas ir OK? Pavērojot, cik Latvijā salīdzinoši maz ir šādas virsmas, salīdzinot ar pārtikušo Eiropu, nebrīnīšos, ka varbūt tāda cena ir OK.
Re: Akmens masas virsmas
Autors:
KristapsD
(178.16.22.---)
Datums: 30/04/2014 21:46
Kāpēc akmens masu, nevis, piemēram, dabīgu granītu? Man šķiet, ka 715 ir diezgan daudz.
Kad meklēju granīta grīdas plāksnes, Ķīnā slīpētajiem akmeņiem 2cm biezuma cena ar FOB incotermu bija ~15-20 USD. Tos piegādātājus atradu alibaba.com.
Painteresējies [www.akmensdizainacentrs.lv] par īstu akmeni.
Kad meklēju granīta grīdas plāksnes, Ķīnā slīpētajiem akmeņiem 2cm biezuma cena ar FOB incotermu bija ~15-20 USD. Tos piegādātājus atradu alibaba.com.
Painteresējies [www.akmensdizainacentrs.lv] par īstu akmeni.