UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Trimmeris ģibst Stiga SB 52
Autors:
ints45
(178.16.22.---)
Datums: 02/06/2014 22:30
Man ir 23 gadus vecs Stihl 036. Pirkts jauns un tajā laikā, laikam, skaitījās profesionālais zāģis. Iet zvērā, eļļu lietoju tikai oriģinālo un proporcijā 1:50. Motoram nekas nav remontēts.
Autors:
Didzisp
(178.16.22.---)
Datums: 02/06/2014 23:43
Katram sava pieredze. Es uzskatu, ka kārtīga ražotāja eļļai jau visas vajadzīgās piedevas pievienotas. Lai gan, krievulaikos daudzus gadus braucu ar M8 eļļu(tā laikam to marku sauca) bez jebkādām piedevām un nekas, nevienu motoru netiku nokāvis. Daudz dod jušana, kā motors strādā. Viens gan ir fakts, ja piešausi benzīnam bišku vairāk eļļas, motors no tā necietīs, bet ar sausu benzīnu motoru nokaut var piecās minūtēs.
Autors:
ibm
(178.16.22.---)
Datums: 05/06/2014 10:49
Kad jau, tad jau! Varu piesviest savu pieredzi, protams, ja skatās pēc gadiem, esmu "zaļais" :D.
Man ir Oleo-Mac 735T trimeris, nu jau gadi 10 būs. Eļļu jaucu 1:50-1:40, vienu reizi esmu nomainījis visas starplikas karbiķim (man likās, ka drusku raustīgs kļūst), bet pašu karbiķi jaucis un ko tīrījis iekšpusē vai regulējis neesmu, jo iet kā pulkstenis. Protams, gaisa filtru tīru vai mainu, esmu sveci pamainījis.
Reduktoru eļļoju tieši tā, kā jau te vīri iepriekš aprakstīja, izmantoju to smāķi, ko veikalā nopirku komplektā ar pašu trimeri, tumši zila, pabieza. Sezonas beigās vienmēr izleju zupas atlikumu no bākas, izskrūvēju sveci, iepūšu cilindrā to pašu WD40, pāris reižu pavelku startera striķi, ieskrūvēju sveci atpakaļ un lieku ziemas miegā. Pavasarī vienkārši ieleju zupu un rauju augšā, ne reizi nekādu problēmu nav bijis, lec labi un darbojas labi.
Man ir Oleo-Mac 735T trimeris, nu jau gadi 10 būs. Eļļu jaucu 1:50-1:40, vienu reizi esmu nomainījis visas starplikas karbiķim (man likās, ka drusku raustīgs kļūst), bet pašu karbiķi jaucis un ko tīrījis iekšpusē vai regulējis neesmu, jo iet kā pulkstenis. Protams, gaisa filtru tīru vai mainu, esmu sveci pamainījis.
Reduktoru eļļoju tieši tā, kā jau te vīri iepriekš aprakstīja, izmantoju to smāķi, ko veikalā nopirku komplektā ar pašu trimeri, tumši zila, pabieza. Sezonas beigās vienmēr izleju zupas atlikumu no bākas, izskrūvēju sveci, iepūšu cilindrā to pašu WD40, pāris reižu pavelku startera striķi, ieskrūvēju sveci atpakaļ un lieku ziemas miegā. Pavasarī vienkārši ieleju zupu un rauju augšā, ne reizi nekādu problēmu nav bijis, lec labi un darbojas labi.
Pašreizējā: 3 no 3