UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Dusas kronsteins
Autors:
DsKs
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 10:30
Flizeta siena uz regipsa sienas ( viena karta ) ... ar ko butu efektigak nostiprinat dusas kronsteinu ( vads + klausule ... 60cm gars kronsteins ) pie sienas ... ir kaut kadas specialas skruves vai enkuri? regipsi cik saprotu nekas isti neturesies un vai viena flize ari ko tur ...
Re: Dusas kronsteins
Autors:
Rx
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 10:56
Ir tāds reģipša plāksnēm paredzēts dībelis. Ar visu sienu tikai var izraut:
Autors:
Rx
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 10:59
Nosaukums tam ir "Reģipša dībelis OLA", citur sauc par ģipskartona enkuru. Piemērs te: [www.sormat.com]
Autors:
Pavels.O
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 11:02
Izurbt caur flīzi un riģipsi attiecīgā diametra caurumu, diametru piemeklē atbilstošu stiprinājumam, daži sauc par taurentiņiem, dībelis, kuru skrūvējot gals savelkas un izplešas ir plastmasas ir metāla ir dažādi garumi, piemēram, -> google -> Reģipša dībelis OLA
metāla dībeļi ir stingrāki. bet turēs arī plastmasas. Man nepatīk skrūvējamie (ar vītni) riģipsī dībeļi, neko īsti netur.
metāla dībeļi ir stingrāki. bet turēs arī plastmasas. Man nepatīk skrūvējamie (ar vītni) riģipsī dībeļi, neko īsti netur.
Autors:
Pavels.O
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 11:02
kamēr rakstīju, jau atbildēja
Autors:
binary
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 11:39
Pavels.O Wrote:
-------------------------------------------------------
> Man nepatīk skrūvējamie (ar vītni)
> riģipsī dībeļi, neko īsti netur.
Kādus kilogramus tad tu karini reģipsī, ka skrūvējamie netur?
Par tiem, kas plešās - ar metāla drusku jāuzmanās, mēdz nolūzt gals ar vītni.
-------------------------------------------------------
> Man nepatīk skrūvējamie (ar vītni)
> riģipsī dībeļi, neko īsti netur.
Kādus kilogramus tad tu karini reģipsī, ka skrūvējamie netur?
Par tiem, kas plešās - ar metāla drusku jāuzmanās, mēdz nolūzt gals ar vītni.
Autors:
DsKs
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 11:51
Rx,ar lielakiem diamteriem tie OLE ari ir ? ... piemeram izlietnes skapi ar izlietni var stiprinat ... taja puse man ir divas kartas regipsis un flize
Autors:
Rx
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 11:54
Mazliet ar noskaņu par stiprinājumiem te: [www.notepad.lv]
Autors:
Pavels.O
(178.16.22.---)
Datums: 27/08/2014 11:54
man iebūvējamā skapja plaukti un grozi no vienas puses turas pie riģipša sienas, metāla dībeļos un pat ļoti labi, lielā groza svars ir pietiekošs uz 2 dībeļiem.
Bet vienam draugam bija bambusa žalūzijas riģipsī pieskrūvētas ar vītnes dībeli, nu svars nav tik liels salīdzinot ar spēku ko pieliek cilvēks paceļot un nolaižot tās žalūzijas, pēc pāris mēnešiem izrāva visu skrūvējamo dībeli āra, ielikām atveramos (augstākminētos) nu jau divus gadus viss turas labi.
Bet vienam draugam bija bambusa žalūzijas riģipsī pieskrūvētas ar vītnes dībeli, nu svars nav tik liels salīdzinot ar spēku ko pieliek cilvēks paceļot un nolaižot tās žalūzijas, pēc pāris mēnešiem izrāva visu skrūvējamo dībeli āra, ielikām atveramos (augstākminētos) nu jau divus gadus viss turas labi.