UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Vecas mājas nojaujksana
Autors: valdis11 (178.16.22.---)
Datums: 08/12/2014 13:25

Sveiki, Liekas tēma veca tomer aktuala. Ir guļbūve 70 m2 Ogres apkārtnē arpmesta ar balto ķieģeli, Doma ķiegeli samest blakus ceļa izbūvei, šiferi iztirgot, guļbaļķus kas labi saglābt, pārejo sadedzināt. Vai ir ideja par izmaksām un interese.

Re: Vecas mājas nojaujksana
Autors: Didzisp (178.16.22.---)
Datums: 08/12/2014 20:54

Mūsdienās iztirgot šīferi, tā ir optimistiska doma :) Priecajies, ja to kāds parvelti savāks, citādāk dabūsi maksāt par kaitīgo atkritumu utilizāciju :) Lamaķ ņe strojiķ, kā saka krievi un kādas tur izmaksas. tur tak kvalificētu meistaru nevajag. Derēs vietējais Vasja vai Peķa, kurš pa attiecīgu alkahola daudzumu pārvērtīs Tev to māju gruvešos. Jā, ja tā ir pirmo ulmaņlaiku māja, tad man būtu interese uzmest aci. Es tagad dēlam restaurēju ko līdzīgu, bet, sepiņdesmitajos gados, šīs tas no vecā ir sačakarēts vai nozaudēts un gribas atrast orģinālos krampīšus logiem, kādu šīberi krāsnij, vārdu sakot sīkumus, kurus tie bomži tāpat nospers un lūzņos nodos. Es dzīvoju Lielvārdē, varbūt varu palīdzēt arī ar kādu ideju par nojaukšanu. Var man uzzvanīt 29454016

Re: Vecas mājas nojaujksana
Autors: kazkams (178.16.22.---)
Datums: 03/01/2015 20:32

Ap 2000-3000euro izmaksas tas pasakums.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********  ********  ********  **     ** 
 **     **  **        **        **        **     ** 
 ********   ********  ********  **        **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727