UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Vai uz melnās grīdas, likt ruberoīdu zem, putuplasta
Autors:
Leonsz
(178.16.22.---)
Datums: 12/02/2015 10:46
Tātad pīrāgs, melnai grīdai - smilts, šķemba, smilts (3cm), plēve, betons
Vai likt uz betona ruberoīdu, zem putuplasta (10cm), kam pa virsu nāk slitās grīdas ar estrihu?
Viens saka jāliek, otrs saka priekškam. Varbūt ir kādam kāds pamatojums vai tas ir/nav nepieciešams?
Vai likt uz betona ruberoīdu, zem putuplasta (10cm), kam pa virsu nāk slitās grīdas ar estrihu?
Viens saka jāliek, otrs saka priekškam. Varbūt ir kādam kāds pamatojums vai tas ir/nav nepieciešams?
Re: Vai uz melnās grīdas, likt ruberoīdu zem, putuplasta
Autors:
rbm
(178.16.22.---)
Datums: 12/02/2015 10:48
tulīt daži forumieši atnāks un prasīs priekš kam šķemba un betons zem putuplasta un estrich :)
Autors:
Praktiķis
(178.16.22.---)
Datums: 12/02/2015 11:52
Šāds betona slānis sevi ataisno tikai gadījumā,ja ļoti augsts gruntsūdens,un to izmanto kā hidroizolācijas slāņa pamatni.
Autors:
Leonsz
(178.16.22.---)
Datums: 12/02/2015 11:59
Man betons jau ir ieliets. Es šo jautājumu vairs negribētu apspriest. Jau redzu, ka forumā par to lauž šķēpus.
Man interesē vairāk vai uz tā betona likt tagad hidroizolāciju (ruberoīdu vai plēvi) vai tomēr pa taisno likt virsū putuplastu, kuru apliešu ar estrihu.
Man interesē vairāk vai uz tā betona likt tagad hidroizolāciju (ruberoīdu vai plēvi) vai tomēr pa taisno likt virsū putuplastu, kuru apliešu ar estrihu.
Autors:
Kaplis
(178.16.22.---)
Datums: 12/02/2015 12:48
Neredzu jēgu tam ruberoidas vai plēvei starp betoniem, mierīgi vari nelikt, jo plēves uzdevums ir norobežot grunts mitrumu no grīdas pīrāga, ko tavā gadījumā jau pilda plēve zem pirmā betona.
Autors:
Praktiķis
(178.16.22.---)
Datums: 12/02/2015 13:01
Tieši tā,kā min kaplis. Plēve nav hidroizolācija,to izmanto kapilārā mitruma aizturēšanai. Ja vajag hidroizolāciju,tad padomju laikos līmēja 2-3 kārtas ruberoīda ar mastiku. Šodien ir modernāki materiāli-kausējami un vēl citi varianti.Jautājums,vai tāda nepieciešama? Vienkārši ieklāts ruberoīds pildīs to pašu plēves funkciju.