UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Kuru augstspiediena mazgātāju izvēlēties?
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 20/04/2015 23:05
Tā ir kā Rx saka, pavisam sīko netīrumu slānīti nenovelk, vajag mehānisku pašļūkāšanu. Bet nu ne jau bāri ko uzlabos. Ja dos virsū ar lielākiem bāriem, tad ņems un noraus nost to ko nevajag - autiņam krāsu vai kokam gabalus ārā. Automazgātuvē tak arī ar ruļļiem rullē nevis tikai ar augstspiedienu dragā. Domāju, ka tieši tā paša iemesla dēļ. Man tie esošie bāri tīri labi apmierina, jo galveno darbu tie izdara. Lielāki bāri jau kaut kādām specifiskām lietām paredzēti.
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 21/04/2015 08:25
Strūklas iedarbības jauda samazinās attālinoties no sprauslas. To tad arī jāņem vērā lai nesabojātu mazgājamo virsmu. Es tā arī daru: ar birsti un mačalku...
Autors:
arre
(85.10.211.---)
Datums: 21/04/2015 09:23
Es jau trīs gadus lietoju pašu mazāko un lētāko Karcher. Pa laikam nomazgāju mašīnu un šādus tādus priekšmetus saimniecībā. Piemēram - no vecām koka kartupeļu kastēm var iegūt smukas - baltas kastes, kurās var glabāt ābolus. Vien;īgais trūkums, aparāts mazs, viegls un tādēļ neparocīgs, jo mīl apgāzties. Ja grib strādāt ar viņu ilgstoši, tad jādod atpūsties.
Autors:
Dipl. Ing.
(85.10.211.---)
Datums: 27/04/2015 14:20
Nu re!
Komentēju 20-APR-2015 par slikto karčeru.
Nepagāja ne nedēļa, ka mans karčers nosprāga pavisam! Kad darbina- ūdens pa visām spraugām līst arā no tās draķņa kastes!
Es varētu paskaidrot, ko karčers māk iesūkt, bet labāk neko neteikšu.
karčers ir visu laiku visneuzticamākais tehniskais mēsls kāds man vien ir bijis ar tādu pašu draņķa servisu.
Komentēju 20-APR-2015 par slikto karčeru.
Nepagāja ne nedēļa, ka mans karčers nosprāga pavisam! Kad darbina- ūdens pa visām spraugām līst arā no tās draķņa kastes!
Es varētu paskaidrot, ko karčers māk iesūkt, bet labāk neko neteikšu.
karčers ir visu laiku visneuzticamākais tehniskais mēsls kāds man vien ir bijis ar tādu pašu draņķa servisu.
Autors:
aae
(85.10.211.---)
Datums: 27/04/2015 14:38
jau pāris gadus iet laikam pats mazākais Karcheris, pagaidām bez problēmām. Mazgāju ne tikai auto, bet arī palielu bruģa gabalu...
Autors:
khe
(85.10.211.---)
Datums: 27/04/2015 15:46
Pievienojos arre un aae, tikai gadi ap 10 jau būs. Mazgāju gan neregulāri, vairāk kādus pamatus attīrot, sienas, griestus.
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 27/04/2015 16:36
Varu padalīties pieredzē ar mucu. Saņēmos un pievienoju šļauku savam ķīniešu sūknim ar pretvārstu un improvizētu filtru galā - iemērcu, piepildīju šļauku ar ūdeni, piespraudu aparātam un viss notiek. Tā ka pieredze pozitīva pat ar bezvārda aparātu. Cik ilgi viņš strādās, tas ir cits jautājums. Novācot visus sašaurinājumus vadā, tādus kā ātrie savienojumi ieguvu normālu spiedienu.
Autors:
kkk
(85.10.211.---)
Datums: 27/04/2015 17:02
Vilni, ar normālu spiedienu, tu domā spiedienu "izejā", to kas nāk pa mazgātāja pistoli? Tas ir, ar "sašaurinājumiem vadā" rezultāts nebija tik labs? Man gan kautkā nekad nebija radies iespaids, ka sūkšanas jauda būtu ierobežojošs faktors.
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 27/04/2015 18:56
Jā, tieši tā. Izejā spiediens ir atkarīgs no sūcvada resnuma, vismaz manā gadījumā, kad jāvelk no mucas augšas bez spiediena. Ja ieejā dod no līnijas, kurā ir spiediens LV standartā ir ap 1.5-3bar, tad droši vien sašaurinājumiem nav nekāda nozīme un izejā būs tik cik ražotājs sola.
Autors:
Roma
(85.10.211.---)
Datums: 11/02/2016 12:56
Pec pieredzes teikšu ta - nav jegas parmaksat par Karcher, paņem kadu letako variantu bet ar jaudigako motoru, pietiks vismaz uz 5-6 gadiem. Mana izvele Lavor - itaļu brends, problemu nav. Dzeltens ka Karcher, bet labak komplektacija un maksa letak uz 40%-50%.
Pašreizējā: 2 no 3