UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Celtnieki ielikuši sienā olu ko lai dara?
Autors:
khe
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 00:09
Tos liekos kanalizācijas galus ir ļoti rūpīgi jāaizlīmē, jo pa mazāko caurumiņu smaka nāk iekšā. Vecas olas diez vai būs, drīzāk kanalizācija, vai el boilerī kkādas tur baktērijas, kas gan smirdētu tikai tecinot ūdeni. Ko nozīmē: ''gaisa pieplude arii ir izvilkta uz beeninjiem''? Tā domāta ir piespiedu ventilācija, vai kanalizācijas ventilācija, vai gaisa pieplūde priekš piespiedu ventilācijas?
Autors:
nu tā
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 08:48
Vai tad kanalizācija un vecas olas nav divas dažādas lietas? Kad mums būvējoties bija kāds slikti aizlīmēts ievads, bija skaidr jūtama kanalizācijas smaka. Savukārt, no boilera (par laimi, ne manējā) esmu jutusi tieši sērūdeņraža smaku. Kas ir Tavā gadījumā?
Vēl variants - kaut kur nosprāgusi pele? Tad gan arī nebūtu sapuvušās olas, bet vēl cita smaka.
Vēl variants - kaut kur nosprāgusi pele? Tad gan arī nebūtu sapuvušās olas, bet vēl cita smaka.
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 10:23
Es ar par boileri, jo kanalizācijai tāda smaka nav.
Autors:
Andis123
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 10:47
Sveiki,
Beileris ir kombineetais un uzgriests uz 60 graadiem,bet uudens nevar buut jo pirmaa staavaa vannas istabaa nesmird un virtuvee arii!
Gaisa piepluude kanalizaacijai ir taada ka no otraa staava staavvada kas ir podiem iet aukshaa
50 mm kanalizaacijas truba un aukshaa gals valjaa un viss.Bija taa ka saaka smirdeet vannas istabaa un es saaku mekleet vainu un uzkaapu uz beeninjiem un piepluudes gals bija aizliimeets ciets bet smirdeeja ta pat es to attaisiiju valjaa bet taa pat smird,es domaaju varbuut kad gals bija ciet kautkur is izrauta gumija un no turienes smird taa nevar buut?
Loti interesanti kaapeec smird tikai otraa staava vannas istabaa? nesmird ne pirmaa staavaa kur ir divi podi izlietne un dushkabiine,ne katlu maajaa kur ir izlietne,ne virtuvee ne arii garaazjaa tur arii ir izlietne! Saaka smirdeet tikai tad kad saakaam dziivot kameer visu taisiija nesmirdeeja nekas!
Jau ieprieksh pateicos par padomiem!
Beileris ir kombineetais un uzgriests uz 60 graadiem,bet uudens nevar buut jo pirmaa staavaa vannas istabaa nesmird un virtuvee arii!
Gaisa piepluude kanalizaacijai ir taada ka no otraa staava staavvada kas ir podiem iet aukshaa
50 mm kanalizaacijas truba un aukshaa gals valjaa un viss.Bija taa ka saaka smirdeet vannas istabaa un es saaku mekleet vainu un uzkaapu uz beeninjiem un piepluudes gals bija aizliimeets ciets bet smirdeeja ta pat es to attaisiiju valjaa bet taa pat smird,es domaaju varbuut kad gals bija ciet kautkur is izrauta gumija un no turienes smird taa nevar buut?
Loti interesanti kaapeec smird tikai otraa staava vannas istabaa? nesmird ne pirmaa staavaa kur ir divi podi izlietne un dushkabiine,ne katlu maajaa kur ir izlietne,ne virtuvee ne arii garaazjaa tur arii ir izlietne! Saaka smirdeet tikai tad kad saakaam dziivot kameer visu taisiija nesmirdeeja nekas!
Jau ieprieksh pateicos par padomiem!
Autors:
Andis123
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 10:49
Aizmirsu uzrakstiit par smaku nu smaka ir taada kodiiga baigi sit degunaa!
Autors:
Praktiķis
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 18:01
Iespējamais smakas cēlonis var būt vannasistabas izlietnes pārplūdes caurums,bet tas varētu būt tad ja kanalizācija ne visai labi funkcionē. Ja izlietnē krājas netīrais ūdens,tad pārplūdes sistēmā var veidoties nosēdumi kuri netiek aizskaloti. Laika gaitā tie var sākt nepatīkami smakot,jo pārplūdes sistēme atrodas virs sifona.
Autors:
pam pa ram
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 18:43
Praktiķi, pa pāris mēnešiem tādi brīnumi? :)
Jāizvēdina deguns un jāmēģina ošņāt no kurienes tas smārds nāk.
Jāizvēdina deguns un jāmēģina ošņāt no kurienes tas smārds nāk.
Autors:
Andis123
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 19:00
Tieshi taa esmu ievaacies tikai meenesi atpakalj!
Izoshnaaju visas malas nekaa nevar saost!
Aizlimeeju visus caurumus gan ventilacijas gan gaismas gan kontaktus lai nenaaktu pa griestiem un sienaam iekshaa taa pat nepaliidz!
Izoshnaaju visas malas nekaa nevar saost!
Aizlimeeju visus caurumus gan ventilacijas gan gaismas gan kontaktus lai nenaaktu pa griestiem un sienaam iekshaa taa pat nepaliidz!
Autors:
Andis123
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 19:01
Izveedina vannasistabu un nekaa un paiet kaadas 3 stundas tad tik var saakt just un peec 24 stunaam ir tik traki ka pat ieiet nevar!
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 21/06/2015 22:52
Asa kodīga smaka ir amonjakam, kurš rodas tualetes līnijā parasti. Teorētiski var gadīties, ka notekcaurules kaut kur noslēptas un tur kaut kāds brāķis un tad tā smaka lien pa dekoratīvo kur vien var un tad redzēt neko nevarētu. Bet tas teorētiski, jo praksē tie noteku savienojumi līdz patērētajam tiek normāli sataisīti.
Pašreizējā: 2 no 2