UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Pašvaldības zeme manā privātīpašumā!!!????
Autors:
Andrievs
(62.84.23.---)
Datums: 02/01/2006 20:04
Skatos sava zemes īpašuma shēmā un neko nesaprotu-upes Daugava palienei ar pildspalvu pierakstiits klaat -pašvaldības zeme!Kas tie par murgiem?!Tad mana,vai pašvaldības?Apgrūtinājumu sarakstā nekas tamlīdzīgs nav minēts.Laiku pa laikam uzpeld pa kaadai pagasta amatpersonai,kas apgalvo,ka krasts man nepieder.Jaa,man ir apgruutinaajums- tauvas josla un aizsargjosla,bet kaa mana zeme var buut pagasta zeme!?Robezhu aprakstā skaidri rakstīts un uzzīmēts-robezha -Daugavas krasts.
Re: Pašvaldības zeme manā privātīpašumā!!!????
Autors:
Didzisp
(195.13.171.---)
Datums: 02/01/2006 21:40
Ar tauvas joslu ir ļoti vienkārši. Tukšās pudeles un papīrus tur drīkst mest jebkurš, bet jāvāc būs jums. Pamēģiniet tikai to neļaut darīt, tūlīt būs kļauza pašvaldībā, ka privātīpašnieks nelaiž pie upes klāt.
Autors:
gh
(194.8.16.---)
Datums: 03/01/2006 18:11
saaksim ar pashu elementaaraako:
1. zemes robezhu plaans ir ?
2. zemesgraamataa ir ?
1. zemes robezhu plaans ir ?
2. zemesgraamataa ir ?
Autors:
IneseX
(---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 03/01/2006 18:56
Paga, paga - tauvas josla īpašumā un pa''svaldības zeme privātīpašumā ir divas dažādas lietas. Bet ja shēmā kaut kas pierakstīts ar pildspalvu, tad man domāt, ka uz to var neskatīties. Spēks ir tam, kas ir zemesgrāmatā un robežu plānā.
Autors:
Andrievs
(62.84.23.---)
Datums: 04/01/2006 16:05
paldies visiem!biju aizgaajis uz pie meerniekiem pushkina ielaa.taa=pashvaldiibas zeme= attiecas uz dalju celja,kas iet pa manu zemi.krastu tas neskar.man arii kaarteejo reizi paskaidroja,ka pashvaldiibai nav nekaadu tiesiibu saimniekot pa manu krastu.tai pashaa laikaa no pashvaldiibas nepaartraukti dzirdu-te ir sabiedriska peldeetava utt,taa ir pashvaldiibas zeme,juus te neko nedriikstat dariit!lai ieskrienaas!