UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Kā var betonā 50mm caurumu izurbt?
Autors:
Maistars
(85.10.211.---)
Datums: 27/08/2015 20:59
Paldies, Rx
Mājas celtniecības procesā ir iesprūduši un tur arī palikušies 10mm, metru garie urbji un tas viss Makitas dēļ. Citiem arī tā ir?
Tu rakstīji par ķieģeļa urbšanas ātrumu 1 cm/min. Domā ka ar super, truper betonu + armatūr tāpat būs? Es notekti pamēģināšu.
Paldies, DsKs
Tev ir pilsētas ūdens, bet man spice, kaut arī dzīvoju pilsētā, kur valda viens ausainis un daudz meža cūku. Centrbēdzes sūknim katra pretestība samazina veiktspēju, tapēc gribās, lai ir pa smuko
Mājas celtniecības procesā ir iesprūduši un tur arī palikušies 10mm, metru garie urbji un tas viss Makitas dēļ. Citiem arī tā ir?
Tu rakstīji par ķieģeļa urbšanas ātrumu 1 cm/min. Domā ka ar super, truper betonu + armatūr tāpat būs? Es notekti pamēģināšu.
Paldies, DsKs
Tev ir pilsētas ūdens, bet man spice, kaut arī dzīvoju pilsētā, kur valda viens ausainis un daudz meža cūku. Centrbēdzes sūknim katra pretestība samazina veiktspēju, tapēc gribās, lai ir pa smuko
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 27/08/2015 21:31
Tie manis minētie urbji paredzēti flīžu urbšanai....Kā zināms ir arī akmens flīzes. Tos būtu jāņem.Vai tad akmens flīze ir mīksāka kā betons? Domāju ka nē..... Uz sitienu skan kā stikls....Bet Jūs darāt kā gribat. Samaksāt par eksperimentu nav daudz....( paskatījos: Kuršos 50mm urbja cilindrs maksā ap 6 eur. Klāt darbs sametināt..........). Urbt arī vajag ar zināšanām: Bieži jāvelk urbis ārā, lai iztīrītu tā renes. Ja nē...šķiršanās no tā un caurums citā vietā!
Autors:
Aku
(85.10.211.---)
Datums: 29/08/2015 22:00
Paņem nomā rokas dimanta urbi un miers.
Pa stundu tiksi galā ar visu iekārtošanos.
Nav infas par stiegras diametru.
Ja pieejams lielais perfis, paņem tai pašā nomā normālu Hilti urbi (ar krustu galā). Varētu izdoties, ja nav sliede iebetonēta.
Pa stundu tiksi galā ar visu iekārtošanos.
Nav infas par stiegras diametru.
Ja pieejams lielais perfis, paņem tai pašā nomā normālu Hilti urbi (ar krustu galā). Varētu izdoties, ja nav sliede iebetonēta.
Autors:
Eziss
(85.10.211.---)
Datums: 02/09/2015 02:02
60cm standarta pamata blokā caurumu 40mm izurbu ar lēto ķinas perfratoru/ 50€ /, + latgalītē nopirku SDS+ pagarinātājstieni / 5Ls= 7€ /, der parasto kroņurbju uzskrūvēšanai. Urbu no abām pusēm 30+30 cm, 40 cm no vienas puses arī vajadzētu sanākt. Nekādu problēmu, pofig visādas Makitas un citus brīnumus. Nekas nav jāmetina, tikai urbt. Kad būs armatūra, tad arī redzēs ko darīt.
Autors:
Eziss
(85.10.211.---)
Datums: 02/09/2015 02:23
Sāku urbt ar 50mm, jutu ka būs problēmas. Pārgāju uz 40mm - ievērojami ātrāk un ar mazāku slodzi peforatoram. Plastmasas ūdens vada caurules diam. ir ap 32mm, 40mm caurums ir ar lielu rezervi.
SDS+ pagarinātājstenis kroņurbjiem ir superīga manta.
SDS+ pagarinātājstenis kroņurbjiem ir superīga manta.
Pašreizējā: 3 no 3