UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
līme kas ieēdas krāsotas virsmas krāsā
Autors:
thekristaps
(85.10.211.---)
Datums: 19/10/2015 15:01
Varbūt kāds var ieteikt kādu sakrīgu, pamatīgu, ķīmisku utt līmi!?
Divi galvenie noteikumi ir:
1. lai līme ir vai nu caurspīdīga, vai balta,
2. lai ir želejveidīga, krēmveidīga (nepiloša).
Līmēts tiek jau nokrāsots koks, nelieli gabaliņi, līdz ar to līmējuma vietas ir mazas - faktiski punkti!
P.S. esmu izmēģinājies ar visādām tām divkomponentu (dubultajās špricēs) līmēm, nekas nesanāk. viņas ir labas priekš abrazīvu virsmu līmēšanas, bet ja tā kā man, ka jau krāsotas virsmas, nekā, pat nepielīp normāli pie krāsas. variants ka līmējuma vietu saslīpēju arī šinī gadījumā atkrīt!
Divi galvenie noteikumi ir:
1. lai līme ir vai nu caurspīdīga, vai balta,
2. lai ir želejveidīga, krēmveidīga (nepiloša).
Līmēts tiek jau nokrāsots koks, nelieli gabaliņi, līdz ar to līmējuma vietas ir mazas - faktiski punkti!
P.S. esmu izmēģinājies ar visādām tām divkomponentu (dubultajās špricēs) līmēm, nekas nesanāk. viņas ir labas priekš abrazīvu virsmu līmēšanas, bet ja tā kā man, ka jau krāsotas virsmas, nekā, pat nepielīp normāli pie krāsas. variants ka līmējuma vietu saslīpēju arī šinī gadījumā atkrīt!
Re: līme kas ieēdas krāsotas virsmas krāsā
Autors:
ytyt
(85.10.211.---)
Datums: 19/10/2015 16:42
šīs [intarsija.lv] ir ļoti labas
Autors:
Didzisp
(85.10.211.---)
Datums: 20/10/2015 20:02
Jā, varu apliecināt, ka poliuretāna līme zvērā tur un arī kantoris īstais. Tur es to līmi parasti perku. Vienreiz, pirms tehniskās apskates , vajadzeja plastmasas moldingu pielīmēt. Ziema, sals , nav laika ņemties, vārdu sakot noslauciju ar lupatu durvis uzziedu līmi un piespiedu plastmasas moldingu. Steigā laikam par daudz uzziedu un bišku notecēja. Tad nu vēlāk nevarēju to līmi no krāsas dabūt nos un tas pie apsolūti nesagatavotas virsmas. Lielveikalos poliuretāna līmi neesmu manījis, lai gan baigi neesmu meklējis. Zinu, kur var nopirk un citur nemeklēju. Sāku es šitā tipa līmi izantot vēl krievulaikos disenes tumbas taisot un neko citu arī nemeklēju. Pat sūnas uz jumta ar to pielīmēju. Nu jā, mani nesapratīs, jo citi sūnas no jumta nīdē nost,bet man negrib augt :)
Autors:
thekristaps
(85.10.211.---)
Datums: 21/10/2015 05:24
Paldies, būs jāmēģina!